јел могуће да само мој леново ради солидно? (да куцнем у дрво да не чује зло па ми се појебе нешто)
nisu ni oni rekli da im radi loše, al opet piše lenovo
Upravo to što kaže Radjard. Da čuknem u drvo (ali ne Lenovom, da ne crkne), radi dobro, ali je kosook. Doduše, i Sony je kosook. Doduše, svi su kosooki, jbmliih.
шта знам, обично кукају људи... још ја ово добио за динар кад сам продужио уговор, одличан
Hoću ja na ugovor da uzmem Sony Aqua, ali nemam pojma.
Koji model?
а6000
Tebra ja koji sam okruzen raznoraznim teh gikovima sam jako bio savetovan da uzmem jal Lenovo fontele, jal Huawei P8 ili P9. Uzeo P8.
Tacnije to su ti top srednje klase. P9 je ozbiljna prica.
P8 i P9 su flegshipi, premium telefoni. Nisu srednja klasa. P8 lite je srednja klasa.
Soni jebe keve
Ja se ne razumem u telefone uopste ali znam sta valja
Dobri telefoni, samo ih jebe loš marketing, pa ih fenseri ne uzimaju kao Samsung ili Iphone. Malo i visoka cijena, ali dobro :)
Najbolji odnos cijene i kvaliteta su LG i Huawei.
To možda uBosni. Ove Xperia serije Z jebe
Pa šta sam ja loše rekao :)
https://compass-ssl.microsoft.com/assets/79/5c/795cfb75-24e7-493a-bbe9-a8857c39b3b7.jpg?n=HERO-535_1084x609.jpg
Moram nekom da se izjadam :-( Šomi23 Lumia
Šomi, mrdaju li se stickeri na mesendžeru? xD
Ma taj Lite sam uzo Makarone. Meni je telefon za poziv, poruku i mejl. Eventualno neku fotku i ukurac.
Sale solidno dživdžanisanje XD
meni treba telefon za sve ovo što je sale naveo, plus da ga keva povremeno vozi do pijace ili frizera
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
јел могуће да само мој леново ради солидно? (да куцнем у дрво да не чује зло па ми се појебе нешто)
nisu ni oni rekli da im radi loše, al opet piše lenovo
Upravo to što kaže Radjard. Da čuknem u drvo (ali ne Lenovom, da ne crkne), radi dobro, ali je kosook. Doduše, i Sony je kosook. Doduše, svi su kosooki, jbmliih.
шта знам, обично кукају људи... још ја ово добио за динар кад сам продужио уговор, одличан
Hoću ja na ugovor da uzmem Sony Aqua, ali nemam pojma.
Koji model?
а6000
Tebra ja koji sam okruzen raznoraznim teh gikovima sam jako bio savetovan da uzmem jal Lenovo fontele, jal Huawei P8 ili P9. Uzeo P8.
Tacnije to su ti top srednje klase. P9 je ozbiljna prica.
P8 i P9 su flegshipi, premium telefoni. Nisu srednja klasa. P8 lite je srednja klasa.
Soni jebe keve
Ja se ne razumem u telefone uopste ali znam sta valja
Dobri telefoni, samo ih jebe loš marketing, pa ih fenseri ne uzimaju kao Samsung ili Iphone. Malo i visoka cijena, ali dobro :)
Najbolji odnos cijene i kvaliteta su LG i Huawei.
To možda uBosni. Ove Xperia serije Z jebe
Pa šta sam ja loše rekao :)
https://compass-ssl.microsoft.com/assets/79/5c/795cfb75-24e7-493a-bbe9-a8857c39b3b7.jpg?n=HERO-535_1084x609.jpg
Moram nekom da se izjadam :-(
Šomi23
Lumia
Šomi, mrdaju li se stickeri na mesendžeru? xD
Ma taj Lite sam uzo Makarone. Meni je telefon za poziv, poruku i mejl. Eventualno neku fotku i ukurac.
Sale solidno dživdžanisanje XD
meni treba telefon za sve ovo što je sale naveo, plus da ga keva povremeno vozi do pijace ili frizera