Moram nekom da se izjadam :((

1. c)pravim kiflice и гледам нба вечерас и гужвам тикет за тикетом

2. moj ujak koji danas dolazi i govori:
    - A možda je Nole morao predati prvo mjesto Mareju, znaš, Amerika i to...

3. брате и мене вечерас у кладионици питали шта мислим о томе, има ли притисака са запада да новак препусти прво место, да л' су утицали медијским притисцима и слично, не одговара им србин на врху, хоће британца сад... ахахаахах. прећутао сам јбг.
    и што је најгоре, два момка од 26-27 година. нисам могао да се смејем, добри су ми другари. јбг.

глуперде јебене, срби најгора нација сиг

4. ja pričam o bosni ali sve je to isti kurac, balkan je prestonica afrike

#help

5. ajde kao isparanoisan si i shvatam ja paranoje i nema šta odlično biće sve super ali zamisli koliki je njemu lošak bejbe loušak kad on RAZMIŠLJA o toj stvari, samo je iznebuha izvalio ovu rečenicu

6. Možda zato nosi ametist? Opšte je poznato da je strateški plan zapadnih sila i Amerike da nas pravoslave pokatoliče, to je i uslov za ulazak u EU isto tako.

7. ko još prati tenis jaka stvar ah ah

8. Loš tenor jesi ti hteo da kupiš neke patike preko sajta nekog? Jesi li ih kupio? Znam da je nešto bruka jeftino bilo na sajtu što kačio si.

9. nisam, neki dan sam uzeo uživo drugu dobru patiku

10. Društvo me kritikuje kad podrignem naglas od piva. :((((((

11. Da si 100 posto muslimanka kritikovali bi te sto pijes. I kamenovali mozda.

12. Šta bi ti tek rekli da znaju da krišom meziš krmetinu.

13. Дописујем се с неком цуром и договоримо да се видимо и она као ај код мене ја реко нормално АЈ, и спремим се ја, уредим и све то, идем до ње, позвоним на врата, отвара она и пушта ме унутра. И сад кренемо ми да се скидамо ово оно крене и секс и све супер, и траје секс нормално, свршим ја, сад дал је она свршила не знам, небитно за причу, и сад, сједим ја на кревету и облачим се, кае она јел идеш кући ја реко идем, кае она ок, устанем ја окренем се према њој, поздравим се и изађем напоље. И сад, идем ти ја кући, и дођем, кући сједнем за комп, уђем овде и напишем ово.

14. Cica Drzo gde je moje dijete?

15. cica drazo gde je moja picka

16. PuppetMaster од тебе сам очекивао нешто духовитије, типа да копираш све што сам написао

17. ChichaDrazha

i sad krene seks jebem ja sve normalno

18. hahaha bombaš

Čiča Dražo, jel se jadaš što si došao u stadijum da ti je prva reakcija posle jebanja da to podeliš s ekipom na vukajliji ili šta?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.