U kom si ovo marketu kupio majke ti
Ako ima zalepljenu deklaraciju izmeri pa uporedi gramazu, mozda je bilo 20grama vise to je nedopustivo i moze da izazove disbalans budzeta preduzeca nije mnogo tebi ali kada se pravi hiljadu takvih govana dnevno nije zanemarljivo
meni je ovo legendarno.
mozda je pisalo da daju neki gratis,pa neko odlucio da uzme taj gratis.
a sta si ti uradio ukoliko nije tajna?pojeo,bacio ili vratio? ;)
Jos nista ali planiram da pojedem. Ma kakvo crno vracanje, zamisli scenu da vracam ovakav kolac, i kazu daj ne seri sam si odsjekao pa sad oces da vratis lololo
Radnici imaju nesto drugo u hladnjaci da krkaju da se ne primeti sig nije niko ovoliko lud a i vidis da je komad savrseno odsecen znaci neko je to trebao dosta vremena da sece i izvadi lepo da je zurio onda bi jeo viljuskom i video bi se trag da nje to okrajak jesi ti siguran da je to bas odseceno da je bilo homogeno nekad tacno do tamo gde je odseceno posto vidim da je ovo cizkejk jebeni a on je svuda isti
Ajde izloguj se sad i nemoj da se vracas jel sam te kompromitovao i video sta radis podmeces nam ovde neke price da sad mi zucno uhvatimo da diskutujemo o ovome ceo dan ocemo boli nas kurac i da je stvarno a nije nego si samo hteo da izazoves malo paznje tako da odjebi i popusi kurac
Srbendo ovo relativno cesto kupujem i uvek je tako reci u obliku pakovanja...pojeo sam bar 15-20 ovih do sada i nikada nije bilo sjeceno nozem, ne znam imam li vagu u kuci bas da izvazem
Pa proslih puta nije bilo seceno ali je bilo nize, ne razumem sta je problem ako je ista gramaza? To je kao da odes na.pijacu i govoris babi e kao lagani su mi ovi krompiri previse nesto mislim da.kradete na ovu vagu a krompir malo krupniji on navikao da kupuje krompirice od 3 centimetra pa se zacudio, nije zadovoljan, on bi da vidi minimalno 15 komada u kesi
Kupim kolac u marketu, kad ono neko lagano odsjekao komad i vratio na policu
http://i.imgur.com/RVcFEZZ.jpg
сиротиња јебига
zamisljam tu scenu kako neko sjece komad pa vraca na policu lolololo
U kom si ovo marketu kupio majke ti
Ako ima zalepljenu deklaraciju izmeri pa uporedi gramazu, mozda je bilo 20grama vise to je nedopustivo i moze da izazove disbalans budzeta preduzeca nije mnogo tebi ali kada se pravi hiljadu takvih govana dnevno nije zanemarljivo
meni je ovo legendarno.
mozda je pisalo da daju neki gratis,pa neko odlucio da uzme taj gratis.
a sta si ti uradio ukoliko nije tajna?pojeo,bacio ili vratio? ;)
Jos nista ali planiram da pojedem. Ma kakvo crno vracanje, zamisli scenu da vracam ovakav kolac, i kazu daj ne seri sam si odsjekao pa sad oces da vratis lololo
Radnici imaju nesto drugo u hladnjaci da krkaju da se ne primeti sig nije niko ovoliko lud a i vidis da je komad savrseno odsecen znaci neko je to trebao dosta vremena da sece i izvadi lepo da je zurio onda bi jeo viljuskom i video bi se trag da nje to okrajak jesi ti siguran da je to bas odseceno da je bilo homogeno nekad tacno do tamo gde je odseceno posto vidim da je ovo cizkejk jebeni a on je svuda isti
Ajde izloguj se sad i nemoj da se vracas jel sam te kompromitovao i video sta radis podmeces nam ovde neke price da sad mi zucno uhvatimo da diskutujemo o ovome ceo dan ocemo boli nas kurac i da je stvarno a nije nego si samo hteo da izazoves malo paznje tako da odjebi i popusi kurac
Srbendo ovo relativno cesto kupujem i uvek je tako reci u obliku pakovanja...pojeo sam bar 15-20 ovih do sada i nikada nije bilo sjeceno nozem, ne znam imam li vagu u kuci bas da izvazem
Bila bi jaka fora da troluje anarhist. I meni palo na pamet da odes kod babe sto radi tamo, a ona prasne u smeh hahahaha
Koja je prodavnica? Ako je moj_dragi_komsija, mica sto radi trecu smenu pojeo trecinu kolaca ti je
https://www.youtube.com/watch?v=eFJKfvRjDzY
MArket AS Banja Luka, slasticarna Manja proizvodjac
Pa proslih puta nije bilo seceno ali je bilo nize, ne razumem sta je problem ako je ista gramaza? To je kao da odes na.pijacu i govoris babi e kao lagani su mi ovi krompiri previse nesto mislim da.kradete na ovu vagu a krompir malo krupniji on navikao da kupuje krompirice od 3 centimetra pa se zacudio, nije zadovoljan, on bi da vidi minimalno 15 komada u kesi
Ajde bezi sirotinjo namirisao sam te na sto metara
Kako da znamo da ne navlacis negativni publicitet dobrim ljudima iz marketa as banja luka zato sto nisi primljen da radis za kasom
Tako sto koga boli kurac i za taj market i za banja luku?
s
l
a
s
t
i
c
a
r
n
a
Hahahaha, Anarhist je još jedna žrtva kupovine u AS-u. Smećari najveći!!!!
Kad se sjetim iz mladosti dana
Zaboli me jedna stara rana
Ta je rana ostavila traga
Po kolača otela mi baba
Boli, boli, zašto bih to krio
Još tu ranu nisam prebolio!
Kad se sjetim dana i megdana
Zaboli me opet ljuta rana
Fali komad, nemam šta da jedem
Počeo sam kao mlad da venem
Treća rana najteža je meni
Kradu kolač gdje su mi korijeni
To me boli jer kolač se voli
Nije lako šta ću kad je tako
Boli, boli, zašto bih to krio
Još tu ranu nisam prebolio!
Što se tiče ljubavi samo sam za jednu stvar siguran:
Niti iz jedne veze dvoje mogu izaći srećni, niti dvoje mogu izaći povredjeni.
Jedno će da pati i tuguje, smrša 4 kile, samuje mesec dva. Drugo je već treći dan na piću s nekim, sedmi dan seks.
Zbog toga je za 50% ljudi ljubav samo tanjir govana.