Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo uzimam ih upravo. Hvala ti na njima
Ништа друже брате пријатељу брате за тебе би и бубрег продо
uvredio si je jer je nisi jebo.kad tako uvredis ribu mozes samo da se oprostis od nje.pricao mi drugar da se u rusiji ribe nabacuju muskarcima i uvrede se kad neko nece da ih jebe, ja naravno nikad tako ne bi uvredio neku.tera me da podjem sa njim u rusiju on tamo ide kao da radi a ustvari najvise ide zbog picaka posto su ove nase umisljene itd znate vec kakvo je stanje
ja.. JAJA! Opet su mi jaja ispala na pod :(
vrijeme lijeci sve osim kaizenovo lj u osumljicen za spamovanje :3
Žene treba spaliti napalmom. Sve, pobiti komplet.
I mi muškarci da imamo svet za sebe u kojem bi na miru mogli da radimo na tome da nađemo neki način da se razmnožavamo.
Ako li pak ne bi našli način, onda na miru da izumremo srećni i debeli.
Muškarce koji ujutru mrače ribe na jedno veče što su spikom šta ćemo mi dalje he he oćemo biti u vezi sad ili ostajemo drugari treba pobiti
Pa proceni some retardirani da je tad zasvrbelo tela kurca jebo si il nisí i to ti je to
Praviš se lud, kuvaj je ko da se ništa nije desilo što ti povećava šansu da jebeš opet kad ne bude imao ko il se podesi
Ovako je upucavaš a ona da je htela da se dopisuje il obavezu pa našla bi dečka jebote
Prvo, s ribom s kojom zeliš da budeš ne ulaziš u priču na jedno veče. Tj. uglavnom i pre seksa znaš da li je seks na jedno veče ili malo više od toga. Riba koja oće vezu, po pravilu ne ulazi u vezu "svrbi me pička" spikom, pogotovo ako je poznaješ duže. Ako i uđe, i raširi noge i stavi ti svetlosnu signalizaciju gde treba da uđeš, ne pipneš sisu i odustaneš. I svakako je ukoliko oćeš vezu ne našutiraš sa gajbe i ujitru joj pošalješ poruku "dobro jutro lepotice". Iako je porula u svakom smislu pogrešna, ono lepotice je zaista za šamar.
Treće, u mom slučaju i kada kresnem nešto po randomu, uglavnom prespavamo na istom mestu pa se ujutru ponovo kresnemo. Posće tog jutarnjeg seksa se uglavnom zasigurno zna u kom će pravcu to ići i bez razgovora. To je delom zbog toga što me mrzi da se cimam zbog ribe koju hoću da našutiram sa gajbe posle. Da jurim to, platio bih kurvu, a ne bih se jebavao i prodavao nekoj razne priče.
Četvrto, naći ću te u KGu Aco, dolazim ti tamo ove nedelje verovatno.
E brt može samo ako je vikend sad, do tad sam crknut i nema me van kuće, sem ako odem do prodavnice da uzmem cigare.
Bolji je fazon kad lik kresne ribu, pa je ujutru blokira na vacapu jer ima devojku 4 godine
Цоа, припази се ти, Реме са приче о јебању пребацује на то како ће те наћи у Кг. Ја бих се забринуо какве су му стварно намјере.
Prolazim kroz teška životna iskušenja sama bez podrške. :(
Đe ti je muž?
Usedelica sam....
To beše da nemaš muža, ono baba-devojka?
Da
Izvini onda, pomešao sam te sa onom sto se ovde hvalila kako je dobra majka i te gluposti
Hahah tužno :(((
Sve što valja udalo se do 25e
Za 30e već imaš vrh kurave. Xd
Ja imam 22