Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne znam brt
bas ne valja to sto radis
jadno je
mozda si stvarno kiseo kad ti je reklo pola sajta da jesi
samo kazem
sta radim
ma bohor
ne ti
on ide okolo i baca los hejt hejta radi
ja dok sam drzao macku u stanu macka je padala sa prozora sve dok nije poginula, iz treceg puta a ziveo sam na 4 sprat.dakle macka nije za stan, hoce napolje, kuce mozes da setas macku ne.
Labokv zasto si stavio na.profilnu sliku pumparicu malokalibarku na jorganu?
Ne citam postove ove debilke jer stalno mislim da pise stihove neke
Niko tako poodavno nije trazio kurac na forumu
Ljutog trolovanja
Mačkarke najgore vrste riba
Uuu, potpisujem
Mačkarka je zlo u osnovi (žena) pa na kubni, izgasirano do maksimuma
po kozu svi na terasu, daje mleko. koji kurac daje mačka?
Daje i pičke, sad ko šta voli
torazulu, konceptualno slika predstavlja jak libido, pumpanje pod jorganom, u ovu pumparicu staje sedam patrona dakle 7 puta za redom pumpam, ta prica stoji iza ove fotografije
haha ova se zali na hejt, izgleda da je stvarno zensko i nova na forumu.sojin komadic, treba da znas da je vukajlija glavni provodnik negativne energije na netu.
Ko bi reko da si toliko proračunat. Do pre 5 minuta sam te smatrao za degenerika
ne zalim se ja na hejt
ne zalim se uopste
samo kazem da je bohor glup kao i njegov hejt
i da bohor, msm da bi kurac tebe vise smirio nego mene
Pokušavam da izbalansiram na dijametralno suprotnoj strani od vas negativaca, ali ne mogu sam da podelim 400 šamara odjednom. Zato apelujem da diskreditujemo bagru zajedno
Dokle kod msm a ne misliš ja sam na konju ha ha guska
torazulu, konceptualno slika predstavlja jak libido, pumpanje pod jorganom, u ovu pumparicu staje sedam patrona dakle 7 puta za redom pumpam, ta prica stoji iza ove fotografije