Moram nekom da se izjadam :((

1. verovatno si dobio od kurave :D bolje to nego od cure... prenesi nekom, nemoj da si kombo brejker :D

2. @Bojan Skapirao sam....interesuju me iskustva....napisao sam gore dobio sam dovicin....po netu sam čitao da su ljudi morali da piju po 4-5 vrsta lekova ....po mesec i nešto dan....

3. Zajebane su bakterije na kurcu, ali najvažnije ti je da psihički ne potoneš. Ako ti bude trebala pomoć obrati se psihologu. Znaj da je to sve normalno i za ljude. Razmišljaj pozitivno, nije sida. I vazda možeš neku kučku koja te nervira zarazit.

4. Zajebana je bakterija i dosadna,piju se ogromne količine antibiotika duže vreme i lako se prenosi polnim putem,nemoj jebati.

5. Aj, sad pomozte ljudi...Jel imao neko ovih problema....

Ja sam lečio te polne boleštine svih vrsta, more puta. Dok sam bio mlađi i glup ko kurac. Nema tu savetovanja, idi kod pravog doktora za te stvari i daj mu da ti radi sa kurčinom šta sleduje. Ispuštuj terapiju ko čovek i kraj priče. Ne leči se teško, ništa teže od jake gripe ili štagod.

Nije ti pomoglo, te polne boleštine se povuku ko kurva i čekaju. Vrate se ponovo i sve vreme možeš da ih prenosiš ženama. Simptomi mogu maltene trajno da se povuku. Zbog toga i izazivaju sterilitete. Naš čovek ne ide kod doktora ako nema simptoma.

Imaš kod mene noviju defku o tome, pa pročitaj -možda te oraspoloži. Da ne reklamiram ovde. :)

6. @ha ha janpi ....

@Francky fala.....odoh sutra opet na kontrolu pa ke vidime šta će da mi kaže...

7. dovicin je univerzalni lek za te žgadije, pa su ti ga možda napamet prepisali i eto ne pomaže ti...moj ti je savet da odeš ( ako možeš) kod privatnika i da ti se uradi antibiogram. (može to i u DZ al je smaračina i često kontaminiraju uzorak pa opet da te džaraju). Pogledaš lepo na antibiogramu pored kog antibiotika ti piše S, izabereš 2 i piješ ih 10 dana ukupno
    ( jedan 5 dana i drugi 5 dana) na dvanaest sati po 2 tablete. Gruvaj i čaj od brusnice, posle dvadeset dana opet odeš na džaranje ( jebiga) i vidiš stanje stvari. Čim ti se nije popravilo stanje nakon Dovicina znači da ti treba jači lek ili da ga piješ duže. Nadam se da sam pomogla :-) btw,moj momak je imao hlamidiju , a ja ne tako da trilion teorija zavere mož' da praviš.

8. posle dvadeset dana opet odeš na džaranje

Kad ovo pročitah nešto me zabolje, a nemam penis.

9. bio sam na kožnoj u Dzordza Vašingtona,smučila mi se poliklinika,neće ni da mi ga taknu majku im, išao ranije zbog kandide,gledala mi kitu sa 2 metra. Za privatnike nemam love zaista...ništa idem opet kod ovih....

10. Ne pričaj sa njim, odseci gaaaaaaaa odseci gaaaaaaaaaaa!

11. Moraš da naglasiš BRIS URETRE SA ANTIBIOGRAMOM.
    ne ide ti u prilog kljukanje napamet, pogotovu šte se to negde taloži i čini te rezistentnim ubuduće...ako se predomisliš na NBGD-u u jednoj privatnoj je 1200 dindži i stiže rezultat za 3 dana maximum....

12. Jel ti crven glavić?

13. Slikaj ga pa postavi na temu, vidim ima zainteresovanih. :)

14. Vid ovog medicinskog radnika pičke, ne zajebavaj se sa čovekom. Ta budale ne mo'š verovati.

15. Ne treba jebati svašta. Lalalalalala :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.