Moram nekom da se izjadam :((

1. Kontam da je to zbog tog smajlija. Sada su in hibridni smajliji.

2. :ﭯ Алаху Акбар!!!
    Бај д веј, сјебаше ми трол, а чак сам и благослов добиЈо за тему а они тако :(((

3. tek sam sad skont'o da sam ZAGORELI VICEDŽIJA :D

4. maloletna, ni mene pa ne kukam.. nego eto, kontam da sam maler. jbga.

inače, imam mini skakavca iznad glave.. i žao mi je da ga ubijem.

5. maloletna, ni mene pa ne kukam

Кристина бемумиша! Па јел те цела Вукајлија воли, јел ти рече Пеђа да те и цео север воли! Па јеботе... :ﭯ

6. imam mini skakavca iznad glave.. i žao mi je da ga ubijem.

Stavi ga u paukovu mrežu i pauk će ga smazati za dva dana. Ti nećeš okaljati ruke, a skakavac će biti ubiven. Savršeni zločin.

7. kakav pauk si ti normalan????! ja se bojim tih zglavkara!

8. Zglavkara? Pa i ja se bojim, zato ih i ne diram, i hranim ih skakavcima. Sa paukovima se nije zezati...

9. Težak sam hejter.

1973
    1455

10. ja bih sve to potamanila! pizda im materina, a i ovaj skavac me zastršuje. ima ružne noge. kao pauk.
    ajme.
    i ja posle treba da stanujem sama.. kakoo?? :///

11. i ja posle treba da stanujem sama.. kakoo?? :///

Где то, ако је Београд или околина пошлаћути на пвт број телефона па зови да их убијам :Д

12. Ah, nemojte ubijati sirote i nesrećne bubice.

13. more, lolu, pazi šta si rek'o :D
    maloletna.. idi begaj.. neću moći da se uspavam zbog ove zelene napasti o.o

14. Prilikom izlaska iz kola, kad sam krenula da zatvorim vrata u pola razgovora sa vozačem jelte, odvalila sam se ivicom vrata po glavudži, takoreći odmah pored uva. Stajala sam jedno 2 minuta i držala se za uvo jer je bolelo k'o đavo. Ako ogluvim u nekom delu života, znaću od čega je.

:S

15. Joj bre suuunce, zabolelo me je dok sam čitala :///

16. Не мора да значи да ћеш да оглувиш. Провери који је центар у можданој кори ту где си се звекнула да би предвидела потенцијално пу пу сјебавање тога.

17. Мене сви воле Малолетна, видиш да није све тако црно.

18. messalina

Prilikom izlaska iz kola, kad sam krenula da zatvorim vrata u pola razgovora sa vozačem jelte, odvalila sam se ivicom vrata po glavudži, takoreći odmah pored uva. Stajala sam jedno 2 minuta i držala se za uvo jer je bolelo k'o đavo. Ako ogluvim u nekom delu života, znaću od čega je.

Срећа па углаву...

19. Tacno godinu dana od razvoda. Jebiga.

20. Ostao mi ukljucen tv na gnusnoj emisiji na gnusnoj televiziji, sa najgnusnijim ljudima u zemlji, ne mogu d'ustanem da prebacim pa sam prinudjen da slusam. I gledam ovog ivana ivanovica...kontam da bih ga isamarao ako bih ga sreo u gradu i imao priliku da ga vaspitam. Mislim da bih i platio za takvu priliku.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.