Moram nekom da se izjadam :((

1. Imam sutra u 8 ispit. Nisam mogao ići na svirku jer sam morao učiti. Idem spavati.

2. Juce godisnjica smrti Nikole Tesle. Prokletnik, da nije morao da se drnda sa strujom bar bih uvece mogao da pobegnem od izrazito ruznih ljudi.

3. Au koliko bih ga tukao. Koliko je nabedjeno govno, kako bih voleo da sam u ovoj emisiji ja, da ga ponizim na 480 razlicitih nacina, da tu pred njim pokazem svu prostotu njegove bedne licnosti, sav taj stefankosticizam i samoljublje, dok se nemocno batrga i peni.
    A emisija koju gledam je jedna od najjadnijih ikad, publika je tesko retardirana, voditeljke zajedno nemaju inteligenciju cincile...sve u svemu, strasno je biti lenj i ne ustati po daljinski.

4. Dub
    Nisam mogao ići na svirku

Ко свирао?

5. massni
    Tacno godinu dana od razvoda. Jebiga.

PogrešiJo si temu brate, to je za faljenje, a ne za jadanje bre.

6. Au koliko bih ga tukao. Koliko je nabedjeno govno, kako bih voleo da sam u ovoj emisiji ja, da ga ponizim na 480 razlicitih nacina, da tu pred njim pokazem svu prostotu njegove bedne licnosti, sav taj stefankosticizam i samoljublje, dok se nemocno batrga i peni.
    A emisija koju gledam je jedna od najjadnijih ikad, publika je tesko retardirana, voditeljke zajedno nemaju inteligenciju cincile...sve u svemu, strasno je biti lenj i ne ustati po daljinski.

Тесла?

7. 3 sata nijedan pot. Ni onaj ciganski, najmanji, od 300 dindži. Na kraju odustah.

When the money is gone, its time to move on, što bi rekao tamo neko.

8. Bio sam skoro 24 sata na Vuki.

9. Anuska je vec kupila suncokretovo ulje...i ne samo da ga je kupila, vec ga je i prolila.

10. Krv

Anuska je vec kupila suncokretovo ulje...i ne samo da ga je kupila, vec ga je i prolila.

je l' to znači da si.. da si.. jeb'o evu ras? o.0

11. Ne, to znaci da je Eva Ras vozila tramvaj kada je jedna mlada dusa obezglavljena :)

12. EXIT počeo, a ja nisam otišao, jebem ti ispite.

13. Juce godisnjica smrti Nikole Tesle. Prokletnik, da nije morao da se drnda sa strujom bar bih uvece mogao

Крве шта је с тебе? :))
    Тесла је умр'о на Божић, а годишњица рођења му је тек за три дана хД

14. Negde procitah da je juce bilo 155 godina od rodjenja, prebacio sam se dok sam kucao, maj bed.

edit: gde god da sam procitao, jebo im pas masters, sad videh da je 10 juli. ok, napisacu ponovo isto za tri dana :)

15. Facebook je počeo da trokira, pa sam ukucao www2.facebook.com, kako bih se ulogovao na drugi server.

16. Upravo sam shvatio da sam mesec dana muvao ribu sa lažnim profilom iza koje je 15 - to godišnja devojčica sa daunovim sindromom ! Molim za savet kako da izvršim samoubOjstvo ? Na koji način ?

17. Batali samoubojstvo, bolje izađi iz kuće.

18. Dobila sam ulaznice za koncert Georga Bensona u Rovinju, a ne mogu ići niti mogu prodati ulaznice, jer su Vip na ime!! Kmeeee!

19. Постао сам арогантан према новајлијама и према људима уопште, не знам што ми је

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.