Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nađi nešto devojko, nek ti se život vrati !
Počeli komarci da grizu. :((
Smorio sam se...
Imam neki pundravac...
http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/181683/zashto-swe-shto-je-le.jpg?1310767820
хД
Trišo, znam kako ti je. Imam i ja pundravce. :)
Ništa mi ne vraća život, i ne valja ako počnem da razmišljam. Tako da ću tupo gledati u ekran. Kod mene nema komaraca. A i da ih ima, nešto me i ne gotive.
Da... bolje da idem na spavanje. Kažu da je sutra konačno zahlađenje....
Preporučujem za sve koji imaju izjedavanje...
juce sam imao 1735 glasova, a sad 1711
Шта ти се десило с дефиницијама? Наступ беса, а?
Maloletna, ajd digni taj nos. Nije smak sveta devojko! To što si sad nesrećna to će proći. Ima gomilu momaka koji bi dali sve da budu sa devojkom poput tebe ali te ni jedan neće ako stalno tuguješ i maziš se. Trgni se malo! Pogledaj neki dobar film, izađi u provod, kupi sebi nešto, uradi nešto što ti prija, otiđi malo na Adu i izduvaj se u Avantura parku. Prijaće ti.
Napale me ljubomorne dusxe.
И ти си са стуба срама, а?
A bre?
Rosoneri, opet nova boja? Kud to ide decxko?
To i radim, i to mi sve kratkotrajno smetne s uma, ali na kraju sve ostaje isto.
Pošto po ličnoj proceni bolujem od neke vrste posesivnosti, uz još psiholoških tegoba, jedino bi mi trenutno pomoglo da se očajnički prilepim za nekog drugog, pa će boljka promeniti metu.
Hoću u školu. U školi je sto puta bolje. Dobijam petice ceo dan i kul mi je i nemam vremena da mislim o neprežaljenoj ljubavi, umiranju u samoći i sličnom.
Maloletna, de ti živiš?
Малолетна, ти немаш никакав психички поремећај, ти си дете, да не кажем тинејџер. Престани да затрпаваш мозак глупостима. Узми да читаш неку књигу. Хазарски речник, на пример.
Dobro ti kaže, nemoj da misliš o tome ko neka sredovečna žena smaračica. Uživaj malo!
Cace nije nova, oprana je pervolom.
Evo i moja preporuka, Pavić je dobar.
Javi se na pevete maloletna, da proćaskamo, kad god želiš :)