Moram nekom da se izjadam :((

1. Okej...zeznuh stvar.
    Pre neku noć, meni je bilo baš loše, kao da mi i inače nije loše, pa sam napisala podužu apstraktnu poruku na fejsu bivšem dečku.
    Upravo je pročitao. Nije mnogo srećan.

2. a ja sam tužna. 'ebeno.

3. Ко још воли да чита апстрактне поруке?

4. mene pitaš, gambi?
    nah, ne znam, vreme je užasno, smrzla sam se.
    smorena sam.
    pms me jebe.
    i forever alonerka sam.
    niko me neće čekati kada se budem vratila, niko nije kod kuće tad. jebem im letovanje, pos'o i letnje kampove.
    :forever alone:

5. :daje cvet i smeje se tupavo:

6. Da, tebe sam pitao. Biće da je pms preovladao, m? :)

7. biće.
    fali mi alkohol. a na dijeti sam.
    jebem ti.

8. E i to je zajebano, ovo ostalo se lako reši. Čak i pms prodje. :p

9. Ovaj ovde debil ne može da prestane da čita spojlere na netu. Debil. :'(

10. ne da se rešiti to što sam forever alone! damn!

11. naći ćeš možda nekog drugara na faksu. :p

12. hahahaha ma, imam ja drugare, ne se sekiraj, ali ih nemam kada mi su mi najpotrebniji. nisu u gradu :((((

13. ja to rešim tako što pijem. savetujem ti da prekineš dijetu. :)

14. Ova tema postaje patetična. Mislim izvinjavam se učesnicima, ali ovo ko da je savetovalište za emovce.

15. cornelije, nismo emovci no devojke u pms-u :D
    jbga.

16. Ova tema je i zamišljena tako da ljudi budu emosi a da ih niko ne osuđuje zbog toga xD

17. OKEJ! ODUSTAJEM! TO JE STOKA! Neću više kukati na ovoj temi, neću više navlačiti prezir i sažaljenje na svoja maloletnička pleća! :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.