Pročitao sam "Vrisak slobodnog vremena" i jako mi se svidelo.
I dajte veze tih blogova vukajlijaša, ja sam video jedan čini mi se, bobi brauna, stoji mu na profilu.
Јуче сам сјебао виндовс, чак ни рипеир нисам могао да му одрадим, па сам морао изгубио добра два-три сата на инсталацију новог. ЈА СЈЕБАВАМ! Иначе, сад имам сноњ леопард тему на њиндоњсу што је кул јер изгледа као да имам Епл. ФАК ЈЕА
musssashe
Bio sam ubedjen da sam video da je hipnos stavila/o da je muskog pola
E, i ja sam se tripovala za ovo, bila sam uverena da je muško.
Inače, potpuno kapiram Maloletnu b., pošto sam prestala i na Vukajliji da pišem definicije kad sam provalila da gomila ljudi koje poznajem bleji na Vuki (a ja ih ispljuvala XD)...Tj. pošto sam kreten i nisam uspela da držim jezik za zubima i da ćutim o nadimku. Ovako mi nije fora da ispljujem neki događaj inspirisan nekom drugaricom pa onda da razmišljam da li će ona da vidi -.-...Znam, pička sam, ali nije mi poenta da ona to vidi, nego da se istresem i ne razmišljam više o tome, a sad ni to ne mogu.
Ovako mi nije fora da ispljujem neki događaj inspirisan nekom drugaricom pa onda da razmišljam da li će ona da vidi -.-...Znam, pička sam, ali nije mi poenta da ona to vidi, nego da se istresem i ne razmišljam više o tome, a sad ni to ne mogu.
Ja ne mogu više jebeno da istrpim šizofrenično - depresivne - bolesne u glavu, komšije koji se svađaju po cijeli jebeni dan. A ako se ne svađaju oni, onda se svađaju njihovi kerovi. Udari opet, grome moj, al ne u koprive.
Bole me dlanovi i zglobovi na prstima, desna "naddlanica", imam ogromnu masnicu duž cele desne podlaktice i malu na čelu, otkida me levo rame i desni članak. I vruće mi je.
Pročitao sam "Vrisak slobodnog vremena" i jako mi se svidelo.
I dajte veze tih blogova vukajlijaša, ja sam video jedan čini mi se, bobi brauna, stoji mu na profilu.
Vi se drogirate deco.
Јуче сам сјебао виндовс, чак ни рипеир нисам могао да му одрадим, па сам морао изгубио добра два-три сата на инсталацију новог. ЈА СЈЕБАВАМ! Иначе, сад имам сноњ леопард тему на њиндоњсу што је кул јер изгледа као да имам Епл. ФАК ЈЕА
Kako si znao? ^_^
Da kucnem u drvo ovaj moj šljaka već više od godinu dana. Ali radi kao da će svakog časa dumre. Ne gine mu obaranje.
Bio sam ubedjen da sam video da je hipnos stavila/o da je muskog pola
E, i ja sam se tripovala za ovo, bila sam uverena da je muško.
Inače, potpuno kapiram Maloletnu b., pošto sam prestala i na Vukajliji da pišem definicije kad sam provalila da gomila ljudi koje poznajem bleji na Vuki (a ja ih ispljuvala XD)...Tj. pošto sam kreten i nisam uspela da držim jezik za zubima i da ćutim o nadimku. Ovako mi nije fora da ispljujem neki događaj inspirisan nekom drugaricom pa onda da razmišljam da li će ona da vidi -.-...Znam, pička sam, ali nije mi poenta da ona to vidi, nego da se istresem i ne razmišljam više o tome, a sad ni to ne mogu.
@musssashe и ophidia
Занимљива вам је претпоставка. :)
Препоручујем форчен.
a bre, napravite dupli. prosto k'o suljpa.
Ne spominji suljpa, vidi šta se desilo onoj u vicevima :)
ahahahahah videh, srećan rođendan! :D
Имам температуру, час ми је вруће, час ми је зима...
Боли ме стомак, боли ме глава...
Ja ne mogu više jebeno da istrpim šizofrenično - depresivne - bolesne u glavu, komšije koji se svađaju po cijeli jebeni dan. A ako se ne svađaju oni, onda se svađaju njihovi kerovi. Udari opet, grome moj, al ne u koprive.
Bole me dlanovi i zglobovi na prstima, desna "naddlanica", imam ogromnu masnicu duž cele desne podlaktice i malu na čelu, otkida me levo rame i desni članak. I vruće mi je.
Eee sine, vreme je da se digneš sa tog kompa.
Opet si lupio čelom o tastaturu?
Za to je kriva ova tema http://vukajlija.com/forum/teme/5793-tastatura-vs-glava . :)))
@Vučica21
Nije jadni komp kriv.
@natnat
Da, ali nije od toga masnica. Opet kažem, nije jadni komp kriv.
Ne mogu da pronađem ljude za bend!!!
Postao sam imun na rakiještinu, pivo mi se ogadilo pa ću morati da pređem na koks.