Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Да ти кажем нешто: силом, ако другачије неће. Можеш ти то :)
Елем:
Покушао сам да сперем уљану фарбу нитро разређивачем и остале ми гадне флеке по руци.
jankoviću, to je privremeno...to sa flekama.
Космо, кажу да се то најбоље уклања бензином.
Prijavi se dobrovoljno u vojsku, pa uzmi da naučiš da pucaš, pa udri...šalim se :)
Al dobro neću da se zezam, vidim da si ozbiljna...sad da izedem neka goMna: Vremenom će to doći nekako, ja se trenutno družim sa 5% ljudi koje sam poznavao tokom srednje...a svestan sam da danas postoje instant prijateljstva u velikoj meri...što pre to čovek prihvati lakše mu je...Prijateljstva (ako misliš na prijateljstva, a ne na ljubavne veze) su precenjena stvar, uostalom kao i te pomenute veze :) evo za tebe jedna pesmica da te oraspoloži:
http://www.youtube.com/watch?v=FlcJPkNAjrY
+ за песму изнад :-)
Е да:
Имам ожиљак који никако да се изравна. Ако не успе ниједан третман, натераћу девојку да од тога направи фетиш, мајке ми.
pre 10 tak godina sam posadio nekoliko 'biljki' i rasle one, bile preko metar visine, i nagrnuše one poplave 2000 ili 2001 i ode sve u kurac,jer su bile pored potoka. deset godina je prošlo,a ja njih i dalje ne mogu da prežalim. a taj plac sam prodao....
Zavisi od toga sa kakvim ljudima se družiš.
Kad sam promenila tip ljudi sa kojima se družim, život mi je postao mnogo jednostavniji.
Samo se zapitaj šta te je tačno privuklo kod neke osobe, tu uglavnom i leži problem.
Тај рад. Кад једном скопчаш са киме можеш, а са киме не можеш, онда јесте једноставније.
Овако ја функцијонишем с таквима
http://www.youtube.com/watch?v=ZP8gxGJncmE&feature=related
Fini ste mnogo. :D
Ja volim ljude, ali ne volim to što sve gubi bitku sa vremenom.
Хахаха, јеботе, овде се ваш кука.
Едит - баш кад се навико на кућну атмосферу, морао да одем до града по нека срања. пих.
Мој комшија (да не помињем сад ко је, имају му деца интернет, ко зна дал може да дође довде, мада и да дође заболе ме, ал нема везе, нека, нећу да га помињем) има свињац и поред њега клозет и то тачно уз међу. И то сад смрди невиђено (лето, јебига) и смрад гована улази у кућу, а ја се гушим већ данима, а најгоре ми је што су та говна толико присутна да почињем да их доживљавам као сопствена, а знате ону стару добру ''сваком своје говно мирише'', те тако и мени ово говно почиње полако да мирише и тога се плашим, заиста.
nemam interneeeet :(((
opet drkam ove mac mac mac iz prodavnice -.-
Blago tebi, meni poplavljen auto.
Блејим на тераси, циркам цоца цолу, ладим јаја, слушам музику и гледам керове испред зграде који се краљу. Татабања!
Узгред буди речено, не јадам се но се фалим, ал' ми мрско тражити тему...
uber glupi posteri danas..nema ni onih HA HA
Preporučujem ti ovaj saj Musso http://www.sto-posto-zabava.com/ :)))
Ko ostavi punu kutiju bajadera na sto, ne vidio se majci, razvalih se, sad plivam u omotima, povraca mi se, umazao sam se. pih, STOKA!
Дабогда тај и мени оставио то на сто, па се ја проклиња тако! Амин
I meni ko i Smarku, da ne kucam opet.