Moram nekom da se izjadam :((

1. Bolje nego da si agresivno jeban, ipak.

Stoji. Na isto mi izađe, i dalje imam potrebu d'odsečem nekom komad po komad tela.

2. e pa biće da je to onda zato što si sranje autor, ako su ti i te jednolinijske loše

To i ja kažem. Lupaju mi pluseve zbog jebozovnog avatara.

3. Pufnice, nije ni do jebanja, želim da se lepo, k'o čovek pomakljam sa nekim, ili tako nešto...

4. Na isto mi izađe, i dalje imam potrebu d'odsečem nekom komad po komad tela.

Jesi bio kod psihologa? Ne, ne mislim da si lud, ali barem ćeš moći da izbaciš sve te nagomilane frustracije (a svaki čovek ih po definiciji ima).

5. Пранк, правац неки кикбокс клуб, нема друге!

6. PrankMaster
    Pufnice, nije ni do jebanja, želim da se lepo, k'o čovek pomakljam sa nekim, ili tako nešto...

Idi u favelu u Hondurasu i pridruži se bandi decxko!

7. Tulumbac
    Jebeno sam agresivan.
    Bolje nego da si agresivno jeban, ipak.

HAHAHHAAH...KAKVA POBEDA!

8. Пранк, правац неки кикбокс клуб, нема друге!

Zapravo, neka novija istraživanja su pokazala da to nema svrhe :)

Još Frojd je govorio da će ti pomoći da se izboriš sa besom ako izudaraš jastuče ili nešto slično, ali valjda se u eksperimentima pokazalo da ti ljudi koji daju oduška svom besu ostaju bešnji nakon toga za razliku od onih koji puste da ih bes prodje sam od sebe.

9. Сломио сам прекидач на ТВу због оног рошавог Остојића. Није ми жао прекидача, ал има много квалитетнијих монголоида због којих је могао да положи живот свој.

10. Jesi bio kod psihologa?

Може и психолог, ал је ово брже. Ил ако не можеш баш да спарингујеш, макар џак. Оно, замислиш неког ко ти иде на живац, и удри.

11. ali valjda se u eksperimentima pokazalo da ti ljudi koji daju oduška svom besu ostaju bešnji nakon toga za razliku od onih koji puste da ih bes prodje sam od sebe.

Пен и Телер нису ауторитет у том пољу децхко.

12. Neam pojma, nisam psiholog:)

Neam pojma ni gde sam to pročitao.

13. aj jel ima neki dobrovoljac za trošarinu sa Prankom? Bez noževa, kamenja i sranja, samo ruke,noge i ostali delovi tela...

ne bih ja mnogo je manji od mene, neće stići da se istrese dok se ja budem istresao po njemu, pa džabe rabota...

14. Zapravo, neka novija istraživanja su pokazala da to nema svrhe :)

Još Frojd je govorio da će ti pomoći da se izboriš sa besom ako izudaraš jastuče ili nešto slično, ali valjda se u eksperimentima pokazalo da ti ljudi koji daju oduška svom besu ostaju bešnji nakon toga za razliku od onih koji puste da ih bes prodje sam od sebe.

Разлика је да ли хоћеш да себи даш одушка или да решаваш проблем. Ово није начин за решавање проблема, већ за давање одушка. Ипак постоји разлика. Такође, не може се говорити о некој озбиљној психотерапији без пола године, и то на редовној бази.

15. Šta će mi koj' andrak terapija? Nisam lud, samo sam trenutno agresivan. Partnera za sparing ne mogu da nađem, a već sam bio na borilačkim veštinama.

Sajlare, zaboravljaš da sam majstor aikidoa. :)

Bacao sam noževe kada sam nervozan, ali više ne mogu... Jedino da sedim i da pizdim.

16. Jes da sparingujem sa Prankom pa da me obeleže kao rasistu. Svoje veštine ću demonstrirati nekom drugom. Pranče kad bih sparingovao sa tobom sam bih sebi bio gadan, da bijem klinca, i uz to još crnca ne ide. :D

17. http://vukajlija.com/recnik/autori/29716

Ima 110 kila i pancirku od 25, možeš da ga mlatiš hrastovim deblom ne bi ništa osetio.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.