Moram nekom da se izjadam :((

1. Imam problem kada idem ulicom i kada naletim na nekog ko ima problema sa kukovima i kada ti ljudi hodaju kako hodaju, meni u glavi vecito ide refren:
    http://www.youtube.com/watch?v=NyEE0qpfeig&feature=related

2. Дурак, јебени сам дурак

3. Jebena Crvena Zvezda...

4. Agripnija, insomnija i nesanica. Da sam optimista, rekao bih da za par sati ionako moram da ustanem, pa mi se san verovatno i ne isplati.

5. Ne mogu sebe da oteram u krevet.

6. opet mi iskace proxy error

7. У задња 2 дана "поправљао" 3 компа. Ујаку, тетку, па браћи. Јебо ме пас кад се једини "разумијем" у технику.

Рекорд поставили братови са 962 вируса. Цареви.

И учим за августовски рок.
    Оћу на море да гледам сисе и дупад, бре!

8. Рекорд поставили братови са 962 вируса. Цареви.

Stevan je državni rekorder sa 2475 zaraženih fajlova.

9. Sve sranja od aktivnih tema.

10. Ne umem da pišem duge defke. Samo jednu imam dužu od tri rečenice. Potajno mrzim one koji umeju.

11. Ma samo kenjaš dok ne nagruvaš više od 5-6 rečenica i eto.

12. Jebeno sam agresivan. I paranoičan.

13. butino, probaj da pišeš dok kenjaš. kad stigne onaj najteži deo i kad je najnapetije počni da treseš tastaturu po dasci ili lavabou ako ti je blizu i to je to, tako nastaju najveća dela...

14. Mhm, da, ovu jednu dužu koju sam napisao, napisao sam upravo tako-kenjanjem. Ali imaš ljudi koji su od toga napravili umetnost (Aurora i Ox, recimo). A meni i ovi vanlajneri ispadnu govno.

Mislim da ću vežbati pišući duže defke neki period.

15. Jebeno sam agresivan.

Bolje nego da si agresivno jeban, ipak.

16. Piši na papiru nekoliko dana, dok se ne skupi materijala, pa onda sve strpaj u definiciju.

17. tako nastaju najveća dela...

To je opštepoznato, decxko.

18. e pa biće da je to onda zato što si sranje autor, ako su ti i te jednolinijske loše

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.