Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja sam takođe jača od tebe! :pp

2. koje ste kuguarke, eeeeee :)

3. Ахаха, знам и то. А Знају и сви који нас познају обоје. А и виша си... Што и није тако тешко бити :)))

4. malo se brinem za omladinu u Srbiji. Kad prođe 12 pa počnu ove definicije...baš ono, nije mi svejedno, bez zezanja.

5. Mene boli dupe za omladinu, ja brinem za sebe. Posle 10 minuta čitanja čujem glasove koji mi govore: ubij! kolji! skuvaj ručak!

6. Zmio el zoveš na ručak?...kad ubiješ, zakolješ i spremiš..ogladneo sam u pičku materinu...neka žurka bila, ćerki rođendan, pa samo neke pice jeo..sad sam gladan a mrzi me da spremam...pa ako si nešto pripremila, nekog mladunca, ja bih platio taksi..samo da je kuvano...za u kašiku...

7. Dođi, ima neki omladinski gulaš

8. el nije kasno?..da se ne ljute tvoji?

9. Ušunjaj se u kujnu!

Iz ove teme curi spem :)

10. šo bre spem?...el se jadamo-jadamo se...e sad što smo gladni to je druga priča...i to šunjanje u kujnu to je druga priča...

krenuo...e malo sam pod gasom, pilo se jebga, rođendan...ako krenem da te nešto spopadam ti se pravi kao da nije ništa....odbi mi na alkohol....

11. neću ti ništa dovoljno će ti biti da se napaseš gulaša

12. Ne znam. Ali nema veze, sreća pa imamo ovu temu, izjadaću se posle i sve ok

13. misliš da ćeš morati da se jadaš?...tako mišljenje imaš o meni?...ja mislio da će se hvališ po čaršiji....za srce si me ujela....

14. izvini, šta ću kad sam kuguarka

15. Увредили сте је бездушници!

16. nisam ja...to ovaj FejZ...mojne sad meni i to da napakuješ..ja samo oću gulaš....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.