Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skini TF2 preko Steama, a ako je do kompa, jebaga...
Pa što si skidao? Samo nek ti neko ko već ima prebaci ceo folder na tvoj hard i to je to. Tako sam je uradio kad sam igrao.
Muri, ja se ni kuci nisam vratio. A pio sam Vinjak (4), Vodku (2), Rogonju (2) i jos nesto malo nekog budjavog belog vina... Nisam ni povratio, valjda mi je zato tako lose. Ali jebes to, nego bake! :O
Nije do kompa ispunjava minimumne..Pokusacu preko toga...
U, flashback! Zaboravio sam dunju i neki shot!
Mnogo sam u bedaku. Pokušavam da se oraspoložim ali mi ne ide. Neće, pa neće. Ne mogu ni normalno da se nasmejem. :(
Вучице, пробај да разапнеш уста рукама и онда говори ХА ХА ХА ХА прво брзо, па онда мало спорије и на крају оно речеш ухххх ееееееее и очистиш сузе
nije PMS?
Proš'o PMS.
Smarko, deluje i bez toga. :DDD Vidiš. Malo si me oraspoložio :))
Вучице, пробај да разапнеш уста рукама и онда говори ХА ХА ХА ХА прво брзо, па онда мало спорије и на крају оно речеш ухххх ееееееее и очистиш сузе
moraaaaš, moraš na silu :-)
Ne mogu na silu. Ali me je nasmejao SMarkov post. To je sasvim dovoljno. ;)
Koleginica, inače jedna nedojebana baba, nije pravilno popunila putni nalog, što se pandurima jako svidelo. Ojadiše me samo tako, još ne verujem. Do kraja meseca sam na režimu ishrane ko anoreksičarka i života ko monah.
Напрегни се оно као кад не какиш по пар дана, па ти се стврдне кака :)
Док ти се не види она вена на чело, е кад се она појави, требало би да можеш да се насмијеш :)
Hahahahahahaha SMarko! Ti baš umeš da nasmeješ. :))
Već dva sata se bakćem oko looklet-a i ne mogu da postavim jednu jebenu kreaciju! Stalno mi iskače ovo "Ooops There were a problem saving your look.
Please check your connection and try again. Error #2032"
iliti po naški - nešto se razjebalo.
И као за инат, креација је генијална, а? :)
Сурови, сурови свете.
Meni je odlična, a da li će se drugima svideti ne znam i ne zanima me. Evo, čim je čulo da se žalim, postavilo se. :)
Хахах, сјајно. Још да се та метода може применити на низ иних ситуација и проблема...
Eeehhh :odlutala u svet mašte:
Zamalo da pustim neku pesmu Crvene jabuke na YT. Spasih se čudom!