Moram nekom da se izjadam :((

1. Skini TF2 preko Steama, a ako je do kompa, jebaga...

2. Pa što si skidao? Samo nek ti neko ko već ima prebaci ceo folder na tvoj hard i to je to. Tako sam je uradio kad sam igrao.

3. Muri, ja se ni kuci nisam vratio. A pio sam Vinjak (4), Vodku (2), Rogonju (2) i jos nesto malo nekog budjavog belog vina... Nisam ni povratio, valjda mi je zato tako lose. Ali jebes to, nego bake! :O

4. Nije do kompa ispunjava minimumne..Pokusacu preko toga...

5. U, flashback! Zaboravio sam dunju i neki shot!

6. Mnogo sam u bedaku. Pokušavam da se oraspoložim ali mi ne ide. Neće, pa neće. Ne mogu ni normalno da se nasmejem. :(

7. Вучице, пробај да разапнеш уста рукама и онда говори ХА ХА ХА ХА прво брзо, па онда мало спорије и на крају оно речеш ухххх ееееееее и очистиш сузе

8. Proš'o PMS.
    Smarko, deluje i bez toga. :DDD Vidiš. Malo si me oraspoložio :))

9. СМарко

Вучице, пробај да разапнеш уста рукама и онда говори ХА ХА ХА ХА прво брзо, па онда мало спорије и на крају оно речеш ухххх ееееееее и очистиш сузе

moraaaaš, moraš na silu :-)

10. Ne mogu na silu. Ali me je nasmejao SMarkov post. To je sasvim dovoljno. ;)

11. Koleginica, inače jedna nedojebana baba, nije pravilno popunila putni nalog, što se pandurima jako svidelo. Ojadiše me samo tako, još ne verujem. Do kraja meseca sam na režimu ishrane ko anoreksičarka i života ko monah.

12. Напрегни се оно као кад не какиш по пар дана, па ти се стврдне кака :)
    Док ти се не види она вена на чело, е кад се она појави, требало би да можеш да се насмијеш :)

13. Hahahahahahaha SMarko! Ti baš umeš da nasmeješ. :))

14. Već dva sata se bakćem oko looklet-a i ne mogu da postavim jednu jebenu kreaciju! Stalno mi iskače ovo "Ooops There were a problem saving your look.
    Please check your connection and try again. Error #2032"
    iliti po naški - nešto se razjebalo.

15. И као за инат, креација је генијална, а? :)
    Сурови, сурови свете.

16. Meni je odlična, a da li će se drugima svideti ne znam i ne zanima me. Evo, čim je čulo da se žalim, postavilo se. :)

17. Хахах, сјајно. Још да се та метода може применити на низ иних ситуација и проблема...

18. Eeehhh :odlutala u svet mašte:

19. Zamalo da pustim neku pesmu Crvene jabuke na YT. Spasih se čudom!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.