Moram nekom da se izjadam :((

1. Ако си се спасила, то је за тему о хваљењу. :)

2. Ma jadam se jer sam se uplašila :)))

3. Meni su oni ok. Imaju dobre pesme.

4. Izgubio sam naočare za vid.
    Sad mi je potreban vodič, po mogućstvu ženskog pola.

5. Предражињо, године небитне, пошто ионако не видиш, а? :)

6. Peđa, šta ima da gledaš, pipaj :)

7. Hm, već imam dve ponude, fino, fino :))

8. Pa lepo kucaš, ne gutaš slova i to....

9. И дефинитивно изгледа да нема ништа од фестивала пива за мене ове године... Јебени керови кад морам да псујем!

10. Борко ниси ваљда у мардељу?

11. Šta se desilo, Borko? (nisam u toku)

12. Јок, али су ме прописно олакшали. Оно, фирмин ауто, па су казне страобалне, а баш ми се и не мили да останем без посла. Ко да радим за неке паре, цркавица једва... Бре као студент хонорарац сам имао већу плату! А кад крене онда пљушти, овај издатак, онај издатак и тако даље. Плаћам 4 000 динара 6 минута роминга и пар порука. Мтс имате пријатеље, стерам им га мајци. Онда су скапирали да су ми слали лоше рачуне за нет и траже јебену исправку. А њихова грешка, плус ми ништа нису рекли, него су чекали да се то накупи. Променио бих провајдера да могу одмах. Зеза ме меморија на компу, па плати то. Пре пар дана су пакнови одлучили да откажу. То му дође само краћи попис ставки преко два сома.

13. А заборавих да додам да сам синоћ јурцао кући јер ми се брука спавало и да сам откинуо неку рупу на путу. Молим Бога да сам само фелну искривио, ал се цимам да сам сјебо и осовину, ал то ћу тек сутра да сазнам. Заноси, крчи и греје се матер му...

14. Брате, тебе баш кренуло како не треба. Дошао тај период, мораш да истрпиш, свакоме то дође, нема друге, рођени.

15. A što me nervira kad autor, muškarac, na avataru ima neku dobru pičoku... Taman ga isučem, kliknem na profil, kad cvrc, muško...Pu!

16. Osto sam budan zbog djovaka, tolko sam smoren. I ostaviše mi defku netaknutu, ko popišanu, niko da je oceni deset minuta.

17. prvi set dobijo šes dva, brejk u drugom.

18. Doš'o kući s posla, izjebaše me ko sansku kozu i još se našli uvrijeđeni, valjda nisam dobro miješao guzovima, šta li je....

Drkali me, drkali me, drkali jutros od 7.35 pa evo do maloprije. Meni puko film i ja se izgalamim na njih, kako su smotani, debili, jebem im mater, jer im valjda ja dođem tu neki stariji po funkciji pa se oni uvrijedili! Kako ja smijem da budem kurčevit prema starijima? MORE, KURČEVITIJI SAM JA JOŠ I VIŠE, MAJKE VAM GA RAZGUZIČIM!

19. znaci, kao sto napisah sinoc, u subotu mi je rodjendan, do tad moram nekog da odradim, a nema nigdje covjeka ni jednog.... sve djecaci neki, a sa djecom ne mogu, gadno mi to nesto...... gdje i kako naci zadovoljavajuceg muskarca.... sta ciniti.... tuzan je zivot nas djevojaka sa velikim dojkama zeljnih seksa

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.