Mени кад то радили кокнули ми неколико анестезија али је то толики бол да сам се драо као јуне. И мени био баш поодмакли стадијум, дуго времена ми је то стојало а да нисам примећивао.
Pazi, ja sam operisao posle nekih tri meseca, pa i nije prerano poraslo, al' mi anestezija prošla na pola operacije(koja je trajala 45 minuta) i 'teo sam da crknem od bola.
Ma jes kurac, kako mož' anestezija da deluje na gnojnu ranu, nema šanse, mogu ti dati litar anestezije i ništa. Al' smo ohrabrili rockangelinu drugaricu :)
Malopre me je na bazenu čilander od 40-50 godina, dva metra u visinu ko od stene odvaljen pitao da li hoću da idem kod njega da slušamo CD diskove...
Tačno mi dođe da povratim jetru dok pišem ovo.
Ne zajebavajte, bilo je prosto tužno. Došao je sam i seo pored mene i hteo da počnemo neku priču i to sve onako skroz čudno... Ja prvo bila hladna, čitala knjigu, kulirala, i onda mi ga bilo žao malo i odgovorila mu na jedno pitanje prosto proširenom rečenicom na šta je on rekao:
"Hoćeš da idemo kod mene da slušamo CD diskove? Imam CD-ove tu kod kuće!"
Masan, debeo, gadan! PFUJ!
Fistula anus, kad bi znala koliko to boli, nikad ne bi operisala, mada...
Mени кад то радили кокнули ми неколико анестезија али је то толики бол да сам се драо као јуне. И мени био баш поодмакли стадијум, дуго времена ми је то стојало а да нисам примећивао.
Pazi, ja sam operisao posle nekih tri meseca, pa i nije prerano poraslo, al' mi anestezija prošla na pola operacije(koja je trajala 45 minuta) i 'teo sam da crknem od bola.
Ma jes kurac, kako mož' anestezija da deluje na gnojnu ranu, nema šanse, mogu ti dati litar anestezije i ništa. Al' smo ohrabrili rockangelinu drugaricu :)
To je taj doktor, on jebe sa svojim dijagnozama. On ne pečatira, on ambulantiše! On je BB, i još DR.
јеботе, не могу да избацим ништа пре 12 увече и да има преко 10 оцена. превише људи је сад на сајту.
prikleštio nerv između 2 kičmena pršljena... 5 dana mirovanja, tableta i krema -.-
Malopre me je na bazenu čilander od 40-50 godina, dva metra u visinu ko od stene odvaljen pitao da li hoću da idem kod njega da slušamo CD diskove...
Tačno mi dođe da povratim jetru dok pišem ovo.
Koje diskove?
Šta bi ti falilo? Možda je fin, gospodin čovek :))
Sad se ona nama hvali, jer je odbila nekog gospodina željnog romantike. Sramota.
A možda je on manijak?
Mislim da je čovjek loše procjenio messalinine godine. Jbg, dešava se.
I ja bih da zadovoljim znatiželju.
A vi gore što vam urastaju dlake u anuse posle recite da su muslimanu glupi što peru guzove, ha?
Meni sve do jaja, za sad. biće lep dan
Ne zajebavajte, bilo je prosto tužno. Došao je sam i seo pored mene i hteo da počnemo neku priču i to sve onako skroz čudno... Ja prvo bila hladna, čitala knjigu, kulirala, i onda mi ga bilo žao malo i odgovorila mu na jedno pitanje prosto proširenom rečenicom na šta je on rekao:
"Hoćeš da idemo kod mene da slušamo CD diskove? Imam CD-ove tu kod kuće!"
Masan, debeo, gadan! PFUJ!
E, pa što odmah nisi rekla da je skotina? Šta si mu rekla, gmazu jednom smrdljivom?
Znači naš je!
Kako može da bude smrdljiv kad je došo na bazen. Sigurno se i kupao tamo. Natnat, uopšte nisi u toku...
Duša mu smrdljiva...
Otkud ti znaš? Si bila na bezenu? Možda je ovo sve messelina izmislila da bi nas zajebavala?