Moram nekom da se izjadam :((

1. Њарнер ја сам сад пустио и некако ми не иде, је л' можеш да ми препоручиш неки бенд као почетнику да ме уведеш у те воде? Почео сам да пуштам косу и купио сам старке, за сада слушам Токио Хотел они су ми супер и Хим. Имам осећај да је овај Линки Парк добар, али још увек не разумем тај свет деатх метала морам прво мало блацк да слушам... Препоручи нешто колеги по музици...

2. A radis li sta da izbacis tu neg energiju iz sebe?

Најчешће пишем поезију...а некад и прошетам поред реке..сам

3. paa to ti pomaze sigurnooo
    Ja pisem pesme,i mene to opusti skroz al retko se setam.
    I kad igram basket ne mislim ni o cemu... AL je ova SRBIJA JEBENO GOVNO OD DRZAVE kad mene sa 15 dina ispale za reprezentaciju i sruse mi svaku misao o buducnosti i sve to. I za Partizan me sjebali,pa onda za Zvezdu a onda slag na tortu jebeni FMP. Ne da se nama.. A to mi je bio jedini izlaz,a jok 'vako treba u corci da zavrsim,skola mi ne ide. Isla bih kad bi ja hteo da ucim iole al ne mogu.

4. Добар је Ганс енд Пистолс.

5. gamby, ЛП је доста тврдог звука, можда треба да се навикнеш на јаку дисторзију.. полако их преслушавај од лаганијих песама, а можеш и Грин деј, они су кул..токио сам престао слушати пре пар месеци, мислим да сам их прерастао, мада и сад често пустим неку њихову песму јер ме подсећају на једну особу и неко лепше време..

6. Добар је Ганс енд Пистолс.

Lolololololo!!!

7. Jesam. Tj. ostavili smo se, sporazumno. Al' pocinjem da dovodim odluku u pitanje..

Nemoj, ako popustiš unesrećićeš gomilu oveštalih masturbatora koji su već počeli da te muvaju iz fotelje dok čitaju lektiru, plaćaju račune i naručuju hranu.

Bolje da ti jedna patiš nego toliki ljudi.

8. gamby, ЛП је доста тврдог звука, можда треба да се навикнеш на јаку дисторзију.. полако их преслушавај од лаганијих песама, а можеш и Грин деј, они су кул..токио сам престао слушати пре пар месеци, мислим да сам их прерастао, мада и сад често пустим неку њихову песму јер ме подсећају на једну особу и неко лепше време..

:kikoće se:
    Hmmm, daj da se pojadam nešto, da ne bude da spemujem, hmmm, da, smrzle mi se noge.

9. Послушаћу твој савет онда, ево сад сам пустио Грин Деј, Булевар ов Броукен Дримс песма, скроз ми се ђа текст и асоцира ме на тренутак када сам усамљен и тужан, као што сам увек уосталом.

И да те питам, какво је твоје мишљење о бенду Бјесови чуо сам да су они добри много?

10. Професорка српсог ме извалила да сам плагијао јебени састав на писменом... Не пише ми се добро, и буквално и метафорично.

11. Послушаћу твој савет онда, ево сад сам пустио Грин Деј, Булевар ов Броукен Дримс песма, скроз ми се ђа текст и асоцира ме на тренутак када сам усамљен и тужан, као што сам увек уосталом.

Даааа управо то!

И да те питам, какво је твоје мишљење о бенду Бјесови чуо сам да су они добри много?

Бијесове нисам никад слушао, мада сам чуо да су много јаки.. ал прво да ме прође ЛП фаза..

12. Мени се највише свиђа од Мејдена она натинг елс медрз, много лепа песма, сад ћу да пошљаем поруку на 5050 и преузмем ту полифону мелодију.

13. Odlični su Bjesovi, ali prvo da preslušaš Pekinšku Patku jer inače nećeš u potpunosti apsorbovati nežnije sublimacije iz teksta. Kad završiš s njima pređi na Bajagu i Instruktore Pozitivne Geografije, oni ti imaju onako više filozofske tekstove, za razmišljanje, kontaš, ali zato prže nenormalno. Fak jea.

http://www3.vukajlija.com/var/products/posters/201110/297825/e-serem-vam-se-na-kel.jpg?1318614128

14. Sarah McLahlan Silence kucajte na yt to je dubstep pesma,ali mene toliko rastuzi da je to za ne poverovati ! imate i Mt Eden Dubstep Sierra Leone brukaaaa

15. Ја волим онај бенд Азра незнам да ли сте чули, они су ми баш онако рокерски и добро свирају гитаре, супер су мајкеми. Преслушајте нећете се покајати и то оне песме Балкан и не знам како се зове она друга сад ћу да погледам

16. Како је само кул Хејли из Парамура, читала сам у браво грл да има чак три пирсинга на интимним деловима тела. СТРАВА! Питала сам маму је л смем да се офарбам у црвено ко Хејли, она је рекла да не могу, онда сам ја пубертетски хистерисала, па је кева испиздела и гађала ме празном паклом Дрине Ћилимче. Револтирана сам отишла у своју собу и стиповала на максају Ди Ејншент Вор од Крипт ов Кербероса, те су се маторој куји црева замрсила у чворове.

17. Sarah McLahlan Silence kucajte na yt to je dubstep pesma,ali mene toliko rastuzi da je to za ne poverovati ! imate i Mt Eden Dubstep Sierra Leone brukaaaa

Вааууу јеботе! Сиера леоне је страава.. баш некако тужна мелодија..

18. Јеботе како вас не мрзи да ментално урнишете ову децу ?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.