Moram nekom da se izjadam :((

1. Мени се много свиђа ова дабстеп песма, асоцира ме на град то јест кад сам био у седмом односно прошле године у Београду на екскурзији у Кнез Миланковој улици

2. Како је само кул Хејли из Парамура

Хохохох.
    http://encyclopediadramatica.ch/Hayley_Williams

3. Бацио сам сад у басу ка гајби најјебеније спике свих времена ПРОНИКО САМ У СРЖ ЉУДСКЕ ПРИРОДЕ И СВИХ НАШИХ МУКА али био сам јебено издобијам брутално а ортак стрејтер изашо три станице раније па сам то причао сам са собом и у себи наравно и сад сам све јебено заборавио а стварно је греота баш до јаја спика била

4. И није нека.

5. НЕМАШ ПОЈМА МАТОРИ

6. НЕМАШ ПОЈМА МАТОРИ

+4542542

7. Јебига, не привлаче ме толико емо алтернативне цавуље.

8. Јебига није то за сваког...

9. Није за паоре.

10. Тај рад, није за паоре то.

11. Jogurtaro šta si spoznao brate?!

12. Тебра немам појма изветрило

13. Jebemu sunce aj potrudi se malo! Jel nešto o alter cavama?

14. Oprasila mi se krmača, trinaes komata ali mali Cvele uginuo jutros. Saranio sam ga poda starim dudom.

15. Начи паркирам макину и одем на три мина фазон, враћам се оно шоковник. Склупчају ми се фенси камењарке у точкове фазон ко мачке и ја де ћу ша ћу подвикнем: МРШ КУЋИ, задњи леви ти сачекај. И тако сваки беније дан.

16. МАРКОООООООООООООООООООООООООООООООООО ♥♥♥♥♥

17. ХАХАХАХАХАХАХХАХА! ШОКОВНИК!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.