Moram nekom da se izjadam :((

1. molim te, reci mi da ne spavaš da plišanim igračkama, molim te....

не, вуку ми се по соби из сентименталних разлога :)

2. Duncan Ferguson
    Доње Бријање?

И горе и доле.

3. Скините Џанкију бан!!

4. Није истекло 24х :(

5. А што је добио бан?

6. Ваљда тртљао нешто безвезе па спем форума, не знам, погледај. :)

7. Preko glave mi je više priča o tome ko je čiji dupli, smučile su mi se reči hejtovanje i lajkovanje, pun mi je kufer svih onih kojima je jedini cilj u životu da ostave snažan virtuelni utisak, bilo sa "cico maco" stilom, bilo sa onim "svi ste vi jadnici, pljujem ja na sve vas". Trebalo bi da smo svi ovde iz istog razloga, da pišemo i čitamo, da se zajebavamo po forumu i fala Bogu - upoznajemo lično ljude sa kojima nađemo zajednički jezik.
    Eto, nešto mi se skupilo...

8. pun mi je kufer

Мислиш, пун ти је курац? :)

9. А докурчило ми ово бело срање што већ 4 дана пада, на зиму сам рођен а и тада је падало то срање, доста више са тим, полудећу, станем испред зграде и већ морам да роним у тим говнима.

10. Данас сам цео дан размишљо о овоме - ако има око милијарду и триста милиона Кинеза у Кини, и ако узмемо да сваки од њих исере дневно у просеку пола кила гована, то му изађе шестопедесет милиона тона гована дневно. Дневно. Јеботе курац, ја не могу ни приближно да замислим колика је то јебена гомила гована. А замислите тек на годишњем нивоу. Ево, израчунао сам - двестатријесседам милијарди двестапедесет милиона тона. О пишању да и не говорим. И ај сад, где сва та говна завршавају? Језиво.

11. Jesi merio kilažu svojih govana ili si proverio informaciju inače o težini govneta?

12. Нисам мерио. Заокружио сам на пола киле, а верујем да је и више.

13. A kako misliš da je Žuto more dobilo ime?

14. Mr. Moon
    A kako misliš da je Žuto more dobilo ime?

Било би браон море, не? Жуто је можда од милијарди испишаних литара.

15. A kako misliš da je Žuto more dobilo ime?

Видиш, никада раније нисам повезао та два... Има смисла.

16. Niko neće da ide na pivo. NIKO NEĆE DA IDE NA PIVO NIKO JEBENO NEĆE NA JEBENO PIVO.

17. Вероватно од тога праве бејблејдове и слична срања која после уваљују овде залуђеним клинцима за двеста динџи.

18. Otvoriš ga pored kompa, i eto ti birtije onlajn, bo.
    Jogurte, čovek isere godišnje 5-6 kg govana, ne brini...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.