Moram nekom da se izjadam :((

1. Ko kaze da ne zamisljam?!

2. evo inspirisao javio...a de se pipamo, srce, i kad misliš da uskočiš?

3. Синоћ сам изашао са намером да се опустим и искулирам. На почетку сам завршио код Данџнс енд дрегонс екипе, где сам спурњао буксну сканка прсканог сукубиним мензусом, што је изазвало потапање у најокрутнији вид болесно искрене интроспекције. Како сам прошао кроз трип који је представљао мешавину беса, страха, потиштености, потпуне несигурности и агресије коју сам свим снагама покушавао да зауставим, упутим се код ортака да изблејимо, да ме прође напад параноје.

Кад ко на курац, крв ти јебем, они праве журку, гомила неких њушки, неких риба које не познајем. Забодем ја на кауч, клецају ми колена, све ме нервира, и скапирам да сам читаво вече занемаривао бол у пределу стопала, тачније ножних прстију. Одем у купатило скинем патику, извалим да ми је чарапа натопљена крвљу, скидам је, а оно скорела крв по читавом стопалу. Мајндфак левел 90. Скапирам да сам само одвалио нокат, смирим се, оперем ногу и забодем опет у ћошак, не обазирујући се на собу пуну људи. Прича се завршава око пет ујутру у крају, када нам лик прети муријом јер смо запалили хрпу Сити магазина на самом степеништу улаза у зграду. Ово улази у топ десет, можда и у топ пет, мојих најстрашнијих искустава са нападима параноје. Ако има ичега позитивног у целој причи, онда је то што сматрам да сам после овога комплетнији.

Zvuči baš ko majndfak.

4. Evo, saću, idem samo da zapalim jednu, podseti me neki stradalnik sa ove teme. :)

Javio, samo izbaci taj ekran, nije to hot.

5. pa polako srce, polako, malo romantike, erotike...za sve ima vreme pa i za uskakanje...

6. Отишо си Силвио остала је туга! :(

7. Jes, bre, ne zamisljam nikakav ekran!

8. pufnica, posto zamislja ulazi u sobu..ide pravoi stolu, ne vidi me uopste, vidi samo Marcipan i kompjuter....zaljubljeno gleda u kompjuter, cetvorka, nabudzena, protok interneta u picku materinu brz...

9. I bežični miš i tastatura...

10. Towelie, mici tu pedofiliju bre.

11. A ko je u sredini?

12. meni treba cigareta, gotovo...

13. to Dub, to...protok neogranicen, bez kocenja i seckanja....

14. Pedofilija, bolest najmilija! <3

15. prškiriću, jel ova na slici u sredini što gleda pufnica?

16. aj bre do cigarete, ja se nisam nisam ni zagrejao.....

ajmo ispocetka...

soba, marcipan, kosulja otkopcana, nazire se crveni donji ves, kosmo u neglizeu, crnom cipkanom, gledaju se stidljivo a opet pohotno, ulazi pufnmica u crnoj koznoj uniformi i sa bicem...krece ka stolu ali zaslepljena njihovom nevinoscu baca bic i skida uniformu...

17. imaš sise pufnice, svaka čast...

18. kosmopolita
    prškiriću, jel ova na slici u sredini što gleda pufnica?

Jeste, nisam je odmah prepoznao, porasle joj dojke opako.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.