ajd ja od sad cutim...pisi ti Marcipan...a bas sam svima lepo podelio uloge..po zasluzi, ti si mazo, kosmo je bi, pufnica je sado, ja sam alfa muzjak...
Ja šta nam uradiše od teme, aj da su se bar jebavali pa ni po jada, oprostit, već te oće, te neće, jedna jebe druga uši zavrće, pa ne može to tako nebo mu jebem!
Da se izjadam:
OOOOOO, ZAŠTO SU MI OVOLIKO LADNE ŠAKE? OOOOOO, ZAŠTO?
vrati joj Marcipan, ne daj da te gazi, oteo sam joj bic...
Ne, ovo se otrglo kontroli. Bič je u pogrešnim rukama, a i pero za scenario.
aj sagni se malo pufnice...i da vidimo te sise....
Javio, pazi da ces uopste videti bic u mojim rukama pored onolikih sisa.
ajd ja od sad cutim...pisi ti Marcipan...a bas sam svima lepo podelio uloge..po zasluzi, ti si mazo, kosmo je bi, pufnica je sado, ja sam alfa muzjak...
zaćuta javio, sve stade? aj laku noć...
Pa cekamo Marcipan?
Pa kako ću da zaspim od tolikih udaraca? Nije valjda da si se tek zagrejala? Draga? :)
ako ona neće, možemo ti i ja i javio...
Ja svrsila, idem da se tusiram, laku noc.
:*
evo je javila se...
ajde pisi sad, lako je da kritikujes moj film, ajd da vidimo tvoj...al svi da ucestvuju...
A ne, onda i nemojte da računate na mene! Uvek se zbunim u tolikoj gužvi. Aj laku noć.
e do kurca...
pih kakve ste, ova sama zavrsila, ova nece da ucestvuje, guzva joj...
ja i kosmo mozemo i u stvarnom zivotu, ic nam ne trebate...al mislili da vam ucinimo....
da, bre, htedosmo da vam izađemo u susret...ništa, srce, sami ćemo mi...
pa jest, mi da im e nadjemo, vidis kako vracaju...
sutra na istom mestu, Kosmo?
da, bre, čekaj me u isto vreme...ne znaju šta propuštaju....a i ti i ja koliko smo šizofrenični, dođe ko grupnjak...
a ocemo jos da se palimo na pvt il dosta?
Ja šta nam uradiše od teme, aj da su se bar jebavali pa ni po jada, oprostit, već te oće, te neće, jedna jebe druga uši zavrće, pa ne može to tako nebo mu jebem!
Da se izjadam:
OOOOOO, ZAŠTO SU MI OVOLIKO LADNE ŠAKE? OOOOOO, ZAŠTO?
Došla sam kući pijsns ko zver. Eto samo to.