U petak sam se odvalila (od alkohola) kao stoka.
Likusa me 'vatala, a ja nisam ucinila nista da to sprecim (doduse, ja se toga ne secam, ali postoje slike).
Uzasnuta sam idejom da mozda postajem gej o.O
Da se zabrinem?
Uništio sam zadnju ložu na treningu u silnom htjenju da mlatnem čovjeka od 2 metra u glavu, nogom. I šino sam ga nogom al' me presječe bol u lijevoj loži, znai, otkida, a pride me i zadnji ligamenti u koljenu bole, bio je to veliki stres.
Ne znam da li da se javljam doktoru ili da glumim bačaje.
U tebi je čučala želja za nečim drugačijim, to je isplivalo na površinu kada si se napila. Pijan čovek govori istinu a ti si to izrazila. Ko zna zašto je to dobro. A možda si bila lezbo u prošlom životu, odkud znaš.
tako mi treba kad sam idiJot
U petak sam se odvalila (od alkohola) kao stoka.
Likusa me 'vatala, a ja nisam ucinila nista da to sprecim (doduse, ja se toga ne secam, ali postoje slike).
Uzasnuta sam idejom da mozda postajem gej o.O
Da se zabrinem?
Ne.
We gusta.
Daj slike.
Boliiiiiiiiiiiii!
Uništio sam zadnju ložu na treningu u silnom htjenju da mlatnem čovjeka od 2 metra u glavu, nogom. I šino sam ga nogom al' me presječe bol u lijevoj loži, znai, otkida, a pride me i zadnji ligamenti u koljenu bole, bio je to veliki stres.
Ne znam da li da se javljam doktoru ili da glumim bačaje.
Ne posedujem te pickrse, a onima koji poseduju izricito sam nalozila da ih uklone, tako da se nadam da te slike vise ne postoje.
E, jebiga onda, ne možemo napamet da prosudimo da li postaješ gej ili ne... Moramo uz slike. Tek tada ti možemo reći da li treba da se zabrineš.
hmmm nisi znala đe se nalaziš a ne s kim si nešto sumnjam da postaješ gej (osim ako ti se već ne dopadaju žene :)
doktor :)
Prepricacu ti ja. Ja sam igrala neki poluerotski ples ispred nje (obucena, nisam se skidala), a ona me je drpila za sisu. Toliko.
Pored nje je sedeo moj bivsi, pa imam trip da sam mozda njemu nabijala rogove, al' djavo ce ga znati kad se ne secam..
OuJustMe, gej si skroz, predlažem da se javiš u neki kamp tipa Crna Reka da isteraju đavla iz tebe.
Lopatom.
Ајде ја ћу тебе да дрпим за сису, па ако не пожелиш да ме јебеш, геј си.
ЈА ИСЦЕЉУЈЕМ!
УТЕРАЋУ ДОБРО У ТЕБЕ И ИСТЕРАТИ МЕИТРЕЈИНО ЗЛО
Mislis da ce lopata biti dovoljna?
Ne tripuje me sam postupak kao takav, tripuje me sto ne kontam ni kako ni zasto.
Moram se selit'.
U tebi je čučala želja za nečim drugačijim, to je isplivalo na površinu kada si se napila. Pijan čovek govori istinu a ti si to izrazila. Ko zna zašto je to dobro. A možda si bila lezbo u prošlom životu, odkud znaš.
Totalno sam se ispuhala. Nemam želju ni za čim.
Dobro došla u klub, darling.
U je, šta bi tek da ti je krljnula jezičinu do grla? Ovaj mi post liči na onu pesmu I kissed a girl- možeš misliti...pfffff
Ima li nekog od modova da reguliše ovo Radoznalo magare? Foru koja je dosadila i bogu i narodu a momentalno guši zmiju s definicijama.
osecam se neverovatno umorno... nista ne radim dobro, sem toga sto se opijam (znam, strasno)... i imam jebeni kolokvijum, a ne mogu, nemam snage vise.
:pije neku bljuvotinu od koktela iz asortimana Živa hrana i nudi PrvuDamu:
Kažu da diže iz mrtvih, javiću ti.
javi, molim te... pocecu da pijem englesku guaranu, kafu sam prebolela. toliko sam je pila, da vise ne deluje...