Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
haah e to punjač, viš kako znaš LOL
Za godinu dana sam potrošio 17 280 dinara na cigarete, računajući samo ove koje redovno pušim. Ako uzmem u obzir onu pauzu od 2 meseca, pušio sam samo 10 meseci. 97 paklica. 9,7 paklica u mesecu. Što znači da mi jedna paklica traje 3 dana. U poslednje vreme jedva i dan, ali eto, bilo je vremena kada je trajala više. 97 paklica. 1 940 cigareta... Opet, samo jednog brenda. Bilo je tu još, ali držimo se statistike samo za ovo. 19 400 miligrama katrana. 1 746 miligrama nikotina. 19 400 miligrama ugljenmonoksida.
Samo.
Ма и ја кажем... х) Стока бре размажена!
Пуњач, то је сигурно добитна комбинација! х)
Enemi, ajd neki vops da padne sledece nedelje, taman da se dogovorimo oko fk Vukajlije, aaaa? :)
enemi, ne idi, on je manijak, ja više nisam ista :(
cigarete
Za te pare si mogao da kupiš Kaizena.
Од толико катрана био би сјајан за асфалт. х)
Важи Реме, негде после сријееде, да утаначимо тактику! ;) Само ми се јави на пвт.
Нема везе и ја сам х))
xexe to je pošalica. ja sam VEĆI manijak no ON! LOL
Могли би и такмичење направити! х)
Или да правимо заједничке акције, типа посматрамо парове на калишу, или шетамо у мантилима и тако то... хД
Oh bože pročitam LickItGood i pomislim da je ona što je izvodila onoj POLUEROCKI ples s prethodnih strana.
:jest tebi dosadno danas:
često :/
Moram Nekom Da Se Izjedem
Odo...
Kako sam se ispalio. Prebacim na prvi vidim poceo "Kumasin 1". Ja reko' do jaja, nisam odavno gledo. Kad kurac, pustili samo insert u nekom glupom kvizu sa onim majmunom Dejanom Pantelicem.
Vi's, nisam razmisljala u tom pravcu :P
To je to, gotovo, nema dalje!
Enemi, povuci rec!
Докажи супротно! :РР
Soul, on sedi na 2 stolice!
pozdrav
Enemi, sto bih ti dokazivala?
Forget? Znaci, mi smo sestre po suzama lolo?
Па да бих повукао реч. :Р