Moram nekom da se izjadam :((

1. haah e to punjač, viš kako znaš LOL

2. Za godinu dana sam potrošio 17 280 dinara na cigarete, računajući samo ove koje redovno pušim. Ako uzmem u obzir onu pauzu od 2 meseca, pušio sam samo 10 meseci. 97 paklica. 9,7 paklica u mesecu. Što znači da mi jedna paklica traje 3 dana. U poslednje vreme jedva i dan, ali eto, bilo je vremena kada je trajala više. 97 paklica. 1 940 cigareta... Opet, samo jednog brenda. Bilo je tu još, ali držimo se statistike samo za ovo. 19 400 miligrama katrana. 1 746 miligrama nikotina. 19 400 miligrama ugljenmonoksida.
    Samo.

3. niti je ništa samo se zezaš

Ма и ја кажем... х) Стока бре размажена!

Пуњач, то је сигурно добитна комбинација! х)

4. Enemi, ajd neki vops da padne sledece nedelje, taman da se dogovorimo oko fk Vukajlije, aaaa? :)

5. enemi, ne idi, on je manijak, ja više nisam ista :(

6. Za godinu dana sam potrošio 17 280 dinara na
    cigarete

Za te pare si mogao da kupiš Kaizena.

7. Za godinu dana sam potrošio 17 280 dinara na cigarete

Од толико катрана био би сјајан за асфалт. х)

Важи Реме, негде после сријееде, да утаначимо тактику! ;) Само ми се јави на пвт.

8. enemi, ne idi, on je manijak, ja više nisam ista :(

Нема везе и ја сам х))

9. xexe to je pošalica. ja sam VEĆI manijak no ON! LOL

10. Могли би и такмичење направити! х)
    Или да правимо заједничке акције, типа посматрамо парове на калишу, или шетамо у мантилима и тако то... хД

11. Oh bože pročitam LickItGood i pomislim da je ona što je izvodila onoj POLUEROCKI ples s prethodnih strana.
    :jest tebi dosadno danas:

12. :jest tebi dosadno danas:

često :/

13. Moram Nekom Da Se Izjedem

Odo...

14. Kako sam se ispalio. Prebacim na prvi vidim poceo "Kumasin 1". Ja reko' do jaja, nisam odavno gledo. Kad kurac, pustili samo insert u nekom glupom kvizu sa onim majmunom Dejanom Pantelicem.

15. Хехехе, па кад му глава иде улево, неђи неког десничара. :))))))))))))

Vi's, nisam razmisljala u tom pravcu :P

normalno, avlaija je pogolema, cijeli razred se može igrati... i to ne onaj sa sela, đe ima dva tri učenika...

To je to, gotovo, nema dalje!

Фалило би ми, види се да није часна и поштена девојка! хДДД

Enemi, povuci rec!

16. Докажи супротно! :РР

17. Soul, on sedi na 2 stolice!

18. Enemi, sto bih ti dokazivala?
    Forget? Znaci, mi smo sestre po suzama lolo?

19. Па да бих повукао реч. :Р

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.