Moram nekom da se izjadam :((

1. Neće valjda, ne znam, nije rođena, usvojen sam. Ne znam da li da idem kod lekara, zubara, apotekara ili da uzmem mere za sanduk?

2. Idi kod patologa. On je doktor, pomoci ce ti. A ako ti nema pomoci, odma' ce i mere da ti uzme. Eto.

3. Hoću, hvala ti. :)

4. Stigla poslednja tura drva za ovu godinu od 4 METERA...s obzirom da sam vec 20 iscepao i poslozio kad pogledam u dvoriste plakao bih

5. Nema na cemu, uvek sam raspolozena za bolesnike. :)

6. Meda i oraha. Samelješ oraja pola kile i dodaš ih u pola kile meda. Nea zdravijeg preparata.
    Ako te ne prođu te boleščuge bar će ti kita biti tvrda.

7. Немам ни дингера.
    12 је сати а већ сам целу јафу појео. И шта ја сад да једем до сутра? ШТА?

8. Cek, cek, cek!!! Ti dva dana zivis na jednoj jafi? Ja mogu samo da se ubijem! Meni 2 kutije nisu dovoljne kad krenem da zderem... Jado moja, sledeci put misli kad budes krenuo da jedes!
    S ljubavlju,
    Jedacica Jafe :)

9. Шта ћеш, криза уфатила моја Дамо...
    А ово од јутрос је на нервној бази... Сабио сам кутију јер немам дингера да купим нову. лолололо

10. Ma cujem da je kriza! Trazila sestri da mi uplati klicu na godinu, a ona ce meni: ,,Znas, mila, ovde se nema para, pa da ih trosimo na gluposti! Kad ti dodjes kuci, uplati sama!,,
    A dolazim kuci tek u aprilu. Nema sarenih slova na cetu za mene :(

Сабио сам кутију јер немам дингера да купим нову.

Tako ja isto, samo onako da bi se ubedacila do kraja :)

11. Јес' стварно се нема пара. Него независно од тога сам ја тренутно декинтиран. хД
    Све сам потрошио на жене и алкохол! лололо

Nema sarenih slova na cetu za mene :(

х)) Зар је то толико битна ствар? :Р Битно је шта кажу та слова! :Р

12. Bitno je, Bitno je mnoooooogooo!!! Ocu plava slova, ali ne kao ujkina, da bi se primecivala! :) I ocu da promenim iz Prve Dame u Drakulinu Damu! M?

13. Е брее, имам ја неки плави папир па ћу ти исечем плава слова!
    Што баш Дракулину Даму? Што си уопште била Прва Дама?

ЕТО, сад сам и гладан! А има ли шта да се једе? НЕМА!

14. Lololo... Jedi leba i pastete :P
    Drakulinu, jer je bolje nego Prva... Tako sam se osecala u trenutku, a sada vako. Pijem krv, ne jedem jafu. E, postani kanibal, ima toliko ziljave decurlije za jelo :)

15. Нема паштете!!! хР
    Па може та дракулина дама... А канибалство не долази у обзир, имам осетљив желудац! хД

16. Pa i ja ga imam, ali krv je lekovita i hranljiva supstanca :)
    Trazi sitnis ispod jastuka na kaucu (ili krevetu, whatever) i kupi pasteticu u agrimecu za 35 dindzi. Sto je najbolje, fina pasteta :D

17. Ма имам јогурт, на коњу сам! лололо

18. To, care!!2 To mu radi :)

19. Ја сам коњина од 20 година која није полагала возачки још... Знам да возим, возим и по граду кад ми дуне, али нисам полагао још...
    Све ме жене возе, прво ме ђевојка вози, па ме поведе до мајке на поса, па ме онда мајка вози кући...

20. Ја сам коњина од 20 година, прво ме ђевојка вози, онда мајка вози кући

Nisi ti konj, ti si gospodin. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.