Moram nekom da se izjadam :((

1. протерали ме са веронауке. мислим, сутра ће

2. протерали ме са веронауке. мислим, сутра ће

sotono...

selenijum, to zato što si slagala za ono pivo... ololololo

3. Pročitah 20 strana definicija na matematici. Ubi ovaj.

4. Kupila sam ogrlicu Kubi (mom macku). Tako dobro mu stoji da sam mu pozavidela, i pozelela da i ja imam jednu. Da li sam trudna?

5. Заљубила сам се.

6. budna sam više od 48 sati i ne spava mi se čak ni sad. Upomoć!

7. Mene treba uza zid i metak u čelo.

8. ------------------------------------------------------------------------------------------------------

SoulOfMySoul
    Mene treba uza zid i metak u čelo.

Немој! Гре'ота је тебе стрељати. Чекај прво да се пострељају они који су одавно то заслужили. :)))))))))
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Izzie
    Заљубила сам се.

Сажаљевам случај. :Р :)))))))
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

AndrijanoC
    budna sam više od 48 sati i ne spava mi se čak ni sad. Upomoć!

Само слушај песме од Дејана Цукића и заспаћеш одмах.

Зна Мурињо
    хладно

Вала баш! Смрз'о сам се к'о...

И ја сам заљубљен. Користим ову прилику да сам себи изјавим изразе најдубљег саучешћа.

9. Kad se babo vrati kući pIIIIIIjan, on napravi uv'jek neki zIIIIjan....

10. Ne mogu da otvorim drugi jutjub nalog. Stalno mi iskače "nevažeći format datuma" a lepo piše dd.mm.gggg

11. Ма не треба ти вналог, имаш већ један на Вукајлији :)

12. Treba, kako ne treba.

13. Ma dobro je samo kada problem nije u vezi sa svekrvom!

14. Pu, pu, pu! Daleko bilo. :)

15. Vucice, to i meni bilo. Zameni mesec i dan, meni je upalilo. A ako ne, imas li g-mail? Ako imas, samo ti treba da odes na YouTube i trazis da aktiviras nalog. On vec postoji, samo nemas ime. Ako ne upali, smislicemo nesto drugo :)

16. Imam već jedan nalog na jutjubu a hoću da otvorim novi. Izmenjala sam formate datuma i opet iskače da je pogrešan format. Ma odustajem od toga.

17. Ma pokusaj sutra, verovatno je u pitanju neki bag :)

18. Imam otečenu žlezdu ispod desnog uha već mesec dana, fistulu iznad dvojke koja jebeno boli, upalu desni čitave leve strane, gornje vilice, i prehlađen sam jebenih četiri dana, curi voda na oči i na nos k'o sa česme. Pritom ne pušim već tri dana i žestoko kriziram. Ne smem mami da se jadam, neće da me pogleda, došao sam u petak u četiri ujutru kući u majici kratkih rukava, pa je rekla da je rodila debila, u šta počinjem i ja da verujem. I tako.

19. Pa neće valjda rođena majka da te laže... ;-)))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.