Moram nekom da se izjadam :((

1. paninaro
    a zašto ih pitaš to? ili kažu samoinicijativno? znaš kako, biti drugi i nije tako loše, ipak je to srebrna medalja.

To one samoinicijativno. Meni to i nije toliko vazno ako mislim da mogu da dobijem picke od doticne.

2. Соул, ти си ипак исувише искрена са момцима. :)))

3. Ja sam nevina, ovo samo konstatujem.

4. SoulOfMySoul
    A zamisli kaže ti, ti si mi 37.

Ne verujem da bi bilo koja devojka na Balkanu izjavila ovako nesto.

5. Bravo. Uspio si u životu.
    Kapitalizam te tjera da odeš ka otuđenju.
    Apsolutno si uspio - navučen si na poroke (pivo, cigare), zanimaš se sam u svoja četiri zida (internetom) a uz sve to - imaš posao i stvaraš im mnogo više para nego što tebi daju.
    Čim si sam i nemaš vremena za žene - ti si u njihovim očima zlatna koka.
    Kupićeš SAM SEBI JEDNU veš mašinu, JEDAN televizor, JEDAN zamrzivač, JEDAN frižider a sam si. Tvoja nesuđena bolja polovinaće takođe kupovati sebi JEDNU veš mašinu, JEDAN televizor itd. i na čemu smo: umjesto da se ženiš i da vas DVOJE kupujete jednu mašinu, bla bla bla, vas DVOJE kupujete DVA frižidera i već navedeno.

Kapitalizam u punom zamahu. Sreća pa se kod nas još IOLE al MINIMALNO cijene te porodične vrijednosti. U Švabiji je ovo već normalno a Ameri ovako žive već 30 godina....

6. Ne verujem da bi bilo koja devojka na Balkanu izjavila ovako nesto.

Ne postoji ta. Zato ćeš uvek biti drugi :P

7. Соул, ти да си нека, дала би Пешкиру и била би му прва.

8. Oduzimanje nevinosti je precijenjeno.

9. Ко ти одузео па знаш? :))

10. Ja sam sebi, slučajno.... Jednom ga na fudbalu povučem nazat jer mi smeta dok trčim. I zaboravim ja na njega, sjedim u kući, krene mi se dizati i uleti mi u pakšu. Jebiga, rekoh, sad si čovjek.

11. Па добро, у твом случају и јесте прецењено.

12. Ja se čuvam za Boga.

13. Ја сам Син Божји. Има ли нешто за мене?

14. ja numem da izazovem sukob. kako da izazovem verbalni sukob? KAKO MATER MU?!

15. Samo za Oca Svevišnjeg.

16. upravo sam gledao kako se dinomerlin zamalo sapleo

17. Upravo sam otvorio frižider i Dino Merlin je iskočio iz njega i zapjevao VAN TUA HANDRD MALTIPLAJD BAJ TU...

18. odjebe te riba,ispali te ortak,odjebe te drugarica,dodjes peske 25kilometara sa smrdljivog rodjendana..ne mozes da stojis,ne mozes da dises,a svi te napadaju.
    stvarno pomislim da je bolje nekad "prijatelje" nemati..da je bolje sve sam.

19. Заболе те курац, мени је тако стално !

20. Ako su te svi odjebali u jednom danu, ti si izrazito nepozeljna persona Todore.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.