Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ja se i zaljubio, sad jebiga, ne znam u koga, ali sam se zaljubio, eto, ako je to za jadanje. I mnogo mi lepo, mada je to više za onu drugu temu.
Oblace, nikako. Popuni dan hlebom, bice bas sve po tvom ukusu.
Marvellous, duso, sedi i citaj, Zabavnik, knjigu, gledaj TV, izadji nadji neku picku, sta vec... Iskoristi nekako zivot. Vidis, to sa veb sajtom nije losa ideja.
Sada očekujem da dođe da radi ponovni popis, mada ona zapravo nije bila u popisivačima, al je lepa. Pa eto kada bi se to desilo i kada bi ona došla, to bi bilo dobro. Ono, baš bi bilo, fuf. Onda bi sve vas sa ove strane zvao na svadbu. A ovako mogu samo na paprike.
Gde te to jos snadje? Zaljubljujes se samo ako ima osnova, ako si srecan! A ti, jado, nemas ni leba! Ja sam se zaljubila, ali on je prvo u mene, pa ja, kao, ono, jadan, pa se i ja zaljubih. Ali nisam ja kriva, i nisam ja ona koja placa nasu romantiku. Nesreco moja, kupi prvo leb, ili zamesi, zene vole muskarce koji mese i kuvaju. Mnogo.
Ma našao sam ja hleb, jesam se napešačio, ali vredelo je. I onda u tom trenutku, ja se eto setim nje. Ono došao ja u Šabac i sve idem tim nekim ulicama u kojima sam je sretao i sve ono, nekako mi fali to što me je ispaljivala. I ja sad sedim tako u kući i nekako planiram da joj napravim zasedu pred kućom i kada izađe, uhvatim za ruku i vodim na vodotoranj. Mada bi me verovatno ubila do tad. Dva puta.
čak su mi ovi iz opštine stavili na ličnu adresu njene ulice, a ja dve ulice dalje. I sad ono, to nikako ne može biti slučajnost...
Ma zovi je, jarane moj :* Srecno! Al pazi, kad je budes dovuko u krevet, vidi de, dal je salterusa, za svaki slucaj!
Naj'o sam se prebranca i sad me muču gasovi. A bio sam i u teretani pa sam crk'o. A i gledam 'derbi' i oću se userem od tolike količine odvratnosti i anti-fudbala. A imam da naučim oko 100 strana do ponedeljka. Šta mislite, da li ću uspjeti?
Искрено, не.
uspjećeš, al da se usereš, a da naučiš, iskreno ne...
Ne, mani se ucenja. Jedi jos rebaraca. Za fudbal, mislim da su vise manekeni nego sportisti.
Ја имам 200стр до понедељка, имаш моју подршку !
Јој, све ми иде безвезе у последње време, ама баш све, а још ми је и Звезда изгубила!
Јоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооој, Евандро, кретену!
Јоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооој, Борха, слепчино једна!
Јоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооој, Аџићу, веприно једна, марш из Звезде!
Devojke mi govore da sam im drugi.
Ти им кажи да ти је дуги! хихииххи
Au, peškirče. Zamisli, još kučke misle da im veruješ. Cccc.
Au, peškirče. Zamisli, još kučke misle da im veruješ. Cccc.
Upravo.
a zašto ih pitaš to? ili kažu samoinicijativno? znaš kako, biti drugi i nije tako loše, ipak je to srebrna medalja.
trenutno ispijam osmo pivo i dopunjujem punu pepeljaru i razmisljam se koji sam luzer pa da subotom uvece sedim a svi se provode. Nije da nemam para, radim od skora i totalno mi je poremecen ritam zivljenje jer me jebu te smene i ta sranja a i nisam izasao vec mesec dana pa me drustvo kulira jer sam ih par puta odbio za izlazak jer sam bio umoran ko ker. Da ne pricam o tome da nisam nista jebo 3 nedelje. Ni pivo nema taj ukus kao pre... Ne vidim izlazak iz ove situacije. Ili otkaz ili forever alone...
A zamisli kaže ti, ti si mi 37.