Moram nekom da se izjadam :((

1. Јави се на ПВТ, мени досадно, а прошао сам сито и мало решета ако ти треба нешто. :)

2. da znas da hocu
    :))

3. da znas da hocu
    :))

Куцај онда поруку, имам приступ нету само петком суботом и недељом, па висим вечерас до 9-10.

4. Gospode, nema me 20 sati, a vi dve strane ispisali! Imam i ja zivot, i svoje probleme. Sada, koja pitanja vidim, odgovaram. Ne garantujem nista.

5. Što ja nemam takvih problema?

Zato sto si zensko. Zene imaju teze probleme, jer ih bolje resavaju. Pomirila sam se s tim odavno. Sta ces, i to je (zenski) zivot.

6. Јој, све ми иде безвезе у последње време, ама баш све, а још ми је и Звезда изгубила!

Cula sam, i ja zalim. Ja sam Zvezdasica. Idi sad, ori njivu, od njih nema nista jos nekoliko godina.

Devojke mi govore da sam im drugi.

Savrsen odgovor:

Ти им кажи да ти је дуги!

trenutno ispijam osmo pivo i dopunjujem punu pepeljaru i razmisljam se koji sam luzer pa da subotom uvece sedim a svi se provode. Nije da nemam para, radim od skora i totalno mi je poremecen ritam zivljenje jer me jebu te smene i ta sranja a i nisam izasao vec mesec dana pa me drustvo kulira jer sam ih par puta odbio za izlazak jer sam bio umoran ko ker. Da ne pricam o tome da nisam nista jebo 3 nedelje. Ni pivo nema taj ukus kao pre... Ne vidim izlazak iz ove situacije. Ili otkaz ili forever alone...

U, pa ti izadji sada u sledecu subotu i pojebi nesto. Videces, mnogo je bolje. Nece te toliko jebati posle.

Ja se čuvam za Boga.

Ah, kako je ovo divno devojce. Mozes da ostanes na ovoj temi i da se hvalis ostalima, ili idi na temu za one koji su na opasnim drogama, i reci im lepu vest. Niko nece ni konstatovati, jer su srecni. Predlazem ovu prvu opciju.

ja numem da izazovem sukob. kako da izazovem verbalni sukob? KAKO MATER MU?!

Univerzalno resenje!!!! Napij se, sve je lakse. Pa i da izazoves sukob.

upravo sam gledao kako se dinomerlin zamalo sapleo

To macori!!!!

Thazze, ako je do sada nisi osvojio, sto pretpostavljam, ovo ti je jedan od najboljih odgovora:

Prilaziš lagano, oko tebe veštački dim, nasmeješ se, ponudiš pljugu i kažeš:
    -Ja i ti mora da zaživimo jebeš mi sve

Od pogrešnih ljudi tražiš savjete. Jes da mi JEBEMO!1, ali ne jebemo.

Upravo si me povredio mnogo. Ja jebem i mene jebu. Ustvari, slazem se. MI JEBEMO!!!!1

Todore, duso, nadji pravu pomoc. Psihologa, terapeuta, sta vec... Ovo prelazi svaku granicu zaljubljenosti.
    S ljubavlju, teta Kafoholicarka na lekarskim drogama, kojoj se otkrivaju tajne postanka sveta, cerka psihologa

7. majku mu sad ja ispadoh neki psihic ovde..mogla si to malko blaze.

8. evo, granice zaljubljenosti. :)
    probaj da nagovoriš sebe da nisi zaljubljen. Ponekad uspe. Ustvari, meni je uvek uspevalo. A ortaku pij krv, jer je stoka, sto te ispalio. Mislim, ja bih.

9. 'Naš kako ti je najbolje? Setiš se neke njene mane/mana, a mora da ih ima, i samo na tome potenciraš. Što veća mana to je bolje. Ako je baaaaš dobra devojka, onda će to ići malo teže, ali nema veze, svi imaju neke mane.

10. Не, брате, ти буди заљубљен, то је леп осећај

11. Plati prostitutku Todore. Smuvaj joj najbolju drugaricu. Drz se ljudino !

12. deco moja, na vašem mestu ja bih se napio. I tako pijan bi složio savršenu priču koju bi joj sutra rekao i koja bi morala proći. Al opet, ne bih joj sutra rekao. Jer kako se čovek trezni, muda se proporcionalno smanjuju. Jebiga...
    takođe možeš da je kidnapuješ i tu se onda javlja ona povezanost, kako li se to već zove. A možeš i malo sačekati: http://ljubavnecarolije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=232:enska-vijagra-uskoro-na-tritu&catid=16:ljubav-a-sex&Itemid=52

13. Al opet, ne bih joj sutra rekao. Jer kako se čovek trezni, muda se proporcionalno smanjuju. Jebiga...

+1

Не, брате, ти буди заљубљен, то је леп осећај

To je najlepši osećaj, ukoliko si srećno zaljubljen. Iskreno, ja bih radije go trčao na -20 dok ne padnem, nego se osećao kako se sad osećam.

14. Е јебига, ја сам заљубљен али сутра ћу видет дал је равнодушна она мала али мислим да није, било је ту погледа, смешкања, црвењења, тако да мислим да ћу успети, па у суботу журка и водим је тамо, па језичарење до миле воље. :)

15. Ал не разумем те, ако си заљубљен, та риба ти се свиђа, у чему је проблем?

16. ti si sad u onom fazonu:

Kad bez tebe prođe dan,
    osjecam se bolestan.
    Boli duša, drhti dlan,
    kad bez tebe prođe dan.

Kad bez tebe prođe noć,
    ne treba mi tad pomoć.
    Boli duša, drhti dlan,
    lutam teško bolestan.

17. Ал не разумем те, ако си заљубљен, та риба ти се свиђа, у чему је проблем?

Ček, ti pitaš mene, ili sam sebi odgovaraš? :) Aaa, brate, zar nisi čitao moj prvi post u temi? Zaljubljen sam do ušiju i gore, ali brate, vidiš i sam kakva je situacija. Ona to ne zna, možda i zna, doduše, ako nisam to dobro krio. I ja naravno, ne znam da li mi uzvraća i da li bi uzvratila. Ali znam da to moram jednom da rešim, svi me tako savetuju, realno, i sam to znam, ali ne znam kako.

A najveći problem, osim toga što sam sada lud, je taj što ću biti još luđi kada joj kažem, a ona me ispali. E to će onda biti šoutajm.

18. A najveći problem, osim toga što sam sada lud, je taj što ću biti još luđi kada joj kažem, a ona me ispali.

Jbg, dešava se, nemoj samo da je ubiješ posle toga. :))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.