Moram nekom da se izjadam :((

1. kizo
    Izdrkaj.

Помаже, али делимично. Она моја школска је успевала да ми иазазове вишедневну ерекцију иако је била више од 100 километара далеко од мене. Џабе да тренираш простату кад не можеш да спустиш ненормално повишени притисак између препона. А довољно ми је било да помислим на њу. Замисли бедак кад не можеш ни продавнице да одеш, а камоли на факс јер немаш довољно широке тренерке или панталоне. :)))))))

2. Od mene? Pa, druže, ako si negde tu kao ja što se tiče svega gore napisanog, evo, da ti izrazim saučešće.

Tu smo veruj mi razlika je verovatno u nijansama mada evo ti preporuka kako je meni uspelo jednom ja se napio i ona se napila i tu ja malo po malo nasrtao i ona na kraju popustila...

3. Thazz,
    imala sam identičnu situaciju u srednjoj...otprilrike sam molila Boga da me startuje, al nije..pa nisam ni ja njega..i onda sam na faksu odlučila da ne mogu više da podnesem njegovu blizinu i da zbog njega sjebem svaku svoju vezu svesno ili nesvesno pa sam na kraju i prekinula kontakt sa njim..e sad dal je osećao isto ili nije, nemam pojma i verovatno nikad i neću da saznam al veruj mi da je to jedino zbog čega se kajem i da sam sad u toj situaciji sigurno bih rekla nešto. ajd da ti kažem to onom frazom-bolje da se kaješ zbog nečega što si uradio nego zbog nečega što nisi. a iz mog iskustva i ona verovatno gaju nadu da ćeš nešto da preduzmeš...

4. Od pogrešnih ljudi tražiš savjete. Jes da mi JEBEMO!1, ali ne jebemo.

5. kizo
    Od pogrešnih ljudi tražiš savjete. Jes da mi JEBEMO!1, ali ne jebemo.

Погодак у центар!

Liblet

Све си у праву. Боље је и да пробаш па да не успеш, него да не пробаш и да се онда једеш се у себи годинама.

6. imala sam identičnu situaciju u srednjoj...otprilrike sam molila Boga da me startuje, al nije..pa nisam ni ja njega..

Aaaaaaaa.... Kol'ko sjebano. Ma nema šta, moram kad tad to da prelomim.

Tu smo veruj mi razlika je verovatno u nijansama

O, kolega, mora da se nađemo i našikamo.

Nagovesti joj nekako..
    ne znam,budi prvi kad joj nesto zatreba par meseci,pitaj je kako je kad je tuzna,reci joj da joj je lepa frizura bilo sta od toga uradi par puta i tvoja je . mozda je glupo ja mladji da te savetujem,ali jebiga valjda ti ista znaci.
    znam kolko bi meni sad znacilo da ima neko da mi pomogne ,bas sad kad sam u govnima do nosa...
    al nema,zato tebi ima,i neka ti to znaci.

Brate, jako lijepo. Nema veze što si mlad, čini mi se da si zreliji od klinaca koje znam. :))) A i nisi toliko mlađi od mene. :D Hvala, najiskrenije, nešto od ovoga ću primeniti, mada ne sve, jer mi nije cilj da joj se prijateljski približim.

7. Брате, питај је одма, па куд пукло да пукло, ја ону моју калаштуру сутра стартујем пре школе па шта буде... А то са писмом је лејм, мада знам како ти је, ја сам овој мислио да одрецитујем Евгенија Оњегина...

8. стартујем пре школе па шта буде... А то са писмом је лејм, мада знам како ти је, ја сам овој мислио да одрецитујем Евгенија Оњегина...

Pismo nisam napisao sa namerom da joj ga (khm) uručim, već zato da bih sebi olakšao jebenu noć i uspeo da zaspim. Ali, dobro, kontamo se. :))

Srećno ti sutra pre škole.

9. Оћу, ал ја сам ти тек други средње а та риба трећи, чини ми се да немаш времена, јебига

10. Ja ne vidim šta ti možeš izgubiti ako joj kažeš kakvo je stanje.

Pardon, možeš izgubiti tu tjeskobu koju osjećaš.

I ja sam bio u takvim situacijama, vidim da je i dosta ljudi ovdje isto prošlo, i da dobijem drugu šansu sigurno bih je iskoristio al u prošlost se ne može vraćati, zato ne ponavljaj naše greške i sutra odmah izdvoj iz krda i reci joj sve.
    Imaš i drugu soluciju - da kreneš sa odvajanjem pažnje, stihijski, i onda taman oko nove godine da je konačno odvojiš.

Pa ti biraj, od ćutanja nema ništa a već oko mature je kasno. Od sutra u napad.

11. iz prijateljstva se najveca ljubav radja.
    FUCK BUDDYES RULEEEEE

12. Тачно, ја сам већ 2 прилике зајебо, сутра ми је последња шанса за ту рибу, пошто је журка код ортака у суботу али чисто сумЉам да ћу успети да је наговорим да крене са мном, и онда на жураји језичарење до миле воље . Баш бих волео, јер никад нисам имао рибу, а она ми се свиђа и превише али не знам јој ни име.

13. A jebga Cornelije..kako nisi ?
    cak i ja nesrecni ruzni konj sam imao punu kapu riba,al nikad nisam imao neku u koju sam se zaljubio.
    evo bio sam u neku zaljubljen pre 5 godina,cele 3 godine i nije me jebala ni dva posto,sad sam se u drugu zaljubio,ona u mene i sve ekstra,i dodje ta od pre 5godina i sve mi pojebe jebo joj pas mater u picku

14. Korni, jel iz škole neka?
    Inače, ja da se upiešm ovde kao neko ko je barem tri puta frendzounovan barem tri puta, razumem vas sve.

15. freundzonovan - ??/
    ne znam sta je toooo ,ne pratim bas ove Vukajlija trendove naci tipa lololo i tako to

16. Imaš i drugu soluciju - da kreneš sa odvajanjem pažnje, stihijski, i onda taman oko nove godine da je konačno odvojiš.

Ja sam više za ovu opciju. Jebiga, ako sutra kažem sve odjednom, šokiraće se nenormalno. Kontam da neće hteti (ni moći) sedam dana da me pogleda, kamoli da izusti koju sa mnom. Jest sjebano sve... A u kurac.

17. Корнелије, имао сам и ја тих проблема, али кад пређеш преко свог страха, немаш онда никаквих препрека. Приђи јој, кажи јој шта имаш и ти си херој. Ја сам тако урадио, тј. ја сам је позвао на пиће и следећи пут поново, и кренуло је, а плашио сам се прво месец дана и питао се да ли да је зовем или не (на то прво пиће). Јесте да сам ја старији, али јеби га, није то толико битно.
    Само храбро, без страха, ако успеш, свака част, ако не успеш, покушај је позвати на пиће да идете сами да нико не смета, па можда тад буде боље.

18. freundzonovan - ??/
    ne znam sta je toooo ,ne pratim bas ove Vukajlija trendove naci tipa lololo i tako to

Pošto mi je vuka progutala post u kome serendam, evo ti ovo
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=friend%20zone

19. aa hvala
    a inace ja ovde provlacim se vec dugo samo nesto kuckam sve savetujem a mene niko ne jebe ni dva posto lololo al dobro
    mozda to i zasluzujem,mozda zasluzujem sve lose sto me snalazi..al sta cu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.