Moram nekom da se izjadam :((

1. A brate mogu ja da se smuvam sa svakom njenom drugaricom,al zajebi to kad je volim...
    evo sta mi je rekla dns kad sam joj rekao da je volim :
    Nema pravila,osecanja su osecanja.

ja ni ne kapiram sta je mislila tu jebote puko sam ceo dan sam mrtav,ali mrtav

2. Туркиње се ваљају плодити како би једног дана могли да полажемо право на свети српски град Истанбул, у ком ће тада већ српски живаљ неминовно бити већина. Доста је било турскога зулума!!134

3. Alkohol nije rešenje, nikakvo. Napijem se, počnem da galamim, razbijam, maltene teška depresija, a olakšanje je možda nekih sat-dva.

Pa, ti ne piješ dobro piće :) Volker je moj najbolji drug. Neke žene imaju gejeve, ja imam Volkera :D

4. evo sta mi je rekla dns kad sam joj rekao da je volim :
    Nema pravila,osecanja su osecanja.

ja ni ne kapiram sta je mislila tu jebote puko sam ceo dan sam mrtav,ali mrtav

Eh, brate, ajde... Znam (bukvalno) koliko je teško, ali eto, ti si barem rekao svoje. Neka ti bude ''utjeha'' da neko zna kako se osjećaš dok si takav mrtav... Ima nas još.

Pa, ti ne piješ dobro piće :) Volker je moj najbolji drug.

E, vidiš, moguće je da sam tu grešio. Ja obično nisam za žestoko, moram to da promenim. :)

5. Pa kad joj smuvas drugaricu zavolece i ona tebe, tu proradi zenski ego, zenska kontra, sta je ona bolja od mene, pa se nesvesno zaljubi u tebe. I obavezno Todore unajmi neku koja se bavi najstarijim zanatom na svetu. Sve najbolje Todore majore, da pozivis jos stotinu ljeta u zdravlju i veselju.

6. Туркиње се ваљају плодити како би једног дана могли да полажемо право на свети српски град Истанбул, у ком ће тада већ српски живаљ неминовно бити већина. Доста је било турскога зулума!!134

Jesam li ti ponudila posao? E, sad ti ga poklanjam! Ti si genijalan :)

7. al ona je zaljubljena u mene samo ne znam koji je kurac spopao jebeni
    ne mogu vise ovako..

8. Jesam li ti ponudila posao? E, sad ti ga poklanjam! Ti si genijalan :)

Ох, па хвала, хвала, али као сваки геније, и ја сам лудак... Било би 2 дана саветовања, два дана роштиљања веверица на Калемегдану. Шта ћу... Такав сам.

9. Sta se onda jadas zbog tih zenskih igrica, idi bre u kurac. Samo ti posalji poruku njenoj najboljoj drugarici sadrzine, razmisljao sam i shvatio sam da mi se svidjas, opija tvoja lepota, onda ce ova da isprica njoj, to ce lom da nastane. Todore majore, samo surovo do pobede !

10. Oblače, može kod onih sa niskim pragom tolerancije.

11. Onda preporučujem ulepšivam za muškarce. Nisam još stigao da ga proverim u praksi
    http://www.automobilizam.net/wp-content/myuploads/2009/11/10-bugatti-galibier-1.jpg

12. Pa, proveri, pa zovi. Ja sam uvek test dummy! :D

13. Imam i ja jedan malecni problem, samo me malo stid da podelim sa vama. Al ajd. Nikako ne mogu da se zaljubim u devojke koje mi se ne sviđaju...
    I da kada kažem da je najbitnije da je devojka lepa, čudno me gledaju. A ja tu ne mislim na to da bude zgodna, utegnuta i sve to... samo da se lepo smeje... jel problem do mene?

14. Baš se može zaljubiti u nekoga ko ti se ne sviđa? Khm.

15. oblakmatori
    Imam i ja jedan malecni problem, samo me malo stid da podelim sa vama. Al ajd. Nikako ne mogu da se zaljubim u devojke koje mi se ne sviđaju...
    I da kada kažem da je najbitnije da je devojka lepa, čudno me gledaju. A ja tu ne mislim na to da bude zgodna, utegnuta i sve to... samo da se lepo smeje... jel problem do mene?

Не преписуј од мене! :)))))))

16. Imam i ja jedan malecni problem, samo me malo stid da podelim sa vama. Al ajd. Nikako ne mogu da se zaljubim u devojke koje mi se ne sviđaju...

Е осмех је баш битан.

Него морам и ја да се изјадам. Рецимо да је свака девојка са којом сам био Јелена. И свака која ми се свиди. Што који курац? Само сам једном омануо, на мору бејах са неком Гркињом Аном, али то не мења ствар. Гањ'о сам се до сада са 5-6 Јелена, био са три. А и сада сам у контакту са 2 Јелене. А са једном можда и буде нешто. Оћу бре више неко друго женско име да смувам.

17. Imam i ja jedan malecni problem, samo me malo stid da podelim sa vama. Al ajd. Nikako ne mogu da se zaljubim u devojke koje mi se ne sviđaju...

Ко каже да није битно да је ђевојка лијепа, тај лаже, првенствено због тога што мора да има нешто да би јој пришао, а то је обично љепота....
    Осмијех је јако битан, ако се смије ружно, одбије те...
    Ово не важи за рецимо дуге везе, ако откријеш да се она у ствари смије као коњ, него за почетак везе...

Реме, теби нема лијека. :)

18. Фала на утеси Смаре.

19. Ćuti bre, sve dok se ne zove Milunka i dok nema akcenat sa neke planinčuge dobro je. :) Jebiga burazeru, kad je svaka 4. riba kod nas Jelena. Lepo je ime, ali ubi. Šta ćeš, roditeljska neoriginalnost je čudo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.