Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovo ume da bude vrlo zajebano, da li si pokušao da potražiš stručnu pomoć?
Милунка је румена сељанчица, наивна и добро се јебе, ватрена. Оћу такву. Шалим се, ал' пази ово: http://vukajlija.com/jelena/8199.
To to. Ali pazi ti ovo. Sa Vikipedije. Rođena sestra Slobodana Jovanovića, onog čike sa 5 somića što vidiš dvaput u životu. :) Pa ti vidi... :D
Него морам и ја да се изјадам. Рецимо да је свака девојка са којом сам био Јелена. И свака која ми се свиди. Што који курац? Само сам једном омануо, на мору бејах са неком Гркињом Аном, али то не мења ствар. Гањ'о сам се до сада са 5-6 Јелена, био са три. А и сада сам у контакту са 2 Јелене. А са једном можда и буде нешто. Оћу бре више неко друго женско име да смувам.
Погледај овај мој коментар. Мене то име прати целог живота.
Sestra od ujaka mi se zove Jelena.
Sestra od strica mi se zove Jelena. A njena sestra od ujaka se takođe zove Jelena.
I majku su mi svojvremeno na poslu prekrstili u Jelena iako se žena zove Jelica. Ostalo od Jela pa Jelena.
Kuma mi se zove Jelena.
Prva ljubav mi je bila jedna Jelena.
Prva devojka koju sam upoznao kad sam došao u Beograd da studiram se zove Jelena.
Prva devojka koju sam upoznao na faksu se zove Jelena.
Prva devojka koju sam upoznao preko Interneta se zove Jelena.
Moja razredna iz srednje škole se zove Jelena.
Pazi ovo: Tri prve komšinice se zovu isto: Jelena.
Da ne nabrajam sa koliko sam još Jelena u kontaktu. Ima ih mnogo. A i 80-tih je to ime bilo veoma popularno.
05. april 2011
Sve je to dobro dok je u domenu slučajnosti. Jebiga, nekreativnost roditelja i te stvari.
Problem je kada ti izletiš iz 'Jelena' faza i postaneš 'lovac na Jelene' (ne onaj nadrealistični što je rokne na kraju izpuške) pa ti nijedna riba ne valja osim neke Jelene pa makar bila i skrndelj koju ne bi pogledao da se zove Milica ili Ivanka.
Ne uvlači se u ovo:
http://vukajlija.com/jelena/163760
Ja vise nikada necu da spavam.
Ја сад одох.
@ Reme
to je verovatno zato sto si bio nekada bio zaljubljen u neku Jelenu,pa sad trazis nju u svakoj devojci zajebana stvar..
Zene su cudo..kolko mogu da te nasmeju,deset puta vise mogu da te rastuze.
Таз Даг
Реме
Облакматори
Цорнелије
Шта спаја ове људе са Вукајлије?
Хахаха, бухахаха, неко од њих неће проћи! Имају задатак да смувају рибе, свако своју. Ко не успе, иде на страшни суд и вечне муке :вештичији осмех: !
A jebiga ako nam je tako sudjeno :D
Качите резултате овдје и новости.
pa evo da ti recem novost je da imam pismeni iz francuskog,a ne znam nista,i crkoh gladan.
Pazi, Reme niđe nije rekao da ne jebe. Već da jebe, ali devojke sa određenim imenom + Grkinju. :D
Па да те искључимо?
Него, ја сам мислио на новост везано за ту рибу.
Nisi razumeo. Ja sam se žalio što je ta riba još jedna Jelena. A to da li će biti nešto, ne opterećujem se. A i iskreno nisam siguran koja je od ove dve sa kojima sam u kontaktu. :D
Хахах, ок, боли те курац, јављај шта урадиш ако нешто урадиш.
Нама осталима је питање живота и смрти.
hhahaahaha a vazi u okviru ribe javljam
al slaba vajda od mene
propooooo
Reme, Todore, Matori Oblace, Cornelije, koliko sam skapirala, posto nisam citala sve postove, vama je problem to sto svaki od vas treba da smuva ribu. Stisnite zube, pridjite, ne budite picke. I to danas odmah, sta vise cekate, Eto, ja resila u cetvrtak uvece, vec sam prisla nekom decku u petak ujutru, jakaa stvar, e, a zensko sam, trebalo bi da sam veca picka od vas 100x.
У праву си, знам, ја ћу данас да стартујем, тако стално кажем па зајебем, али овог пута стварно, и Наталија, заборавила си Таз Дага, он и ја смо највеће пичке.
Eh, da, izvinjavam se. Znaci, nemoj da niste.