Moram nekom da se izjadam :((

1. Данас пролази један инвалид улицом, а ја гледао овај клип и много ми био смешан цео дан, и народ мислио да се њему смејем. :(
    http://www.youtube.com/watch?v=OKSbUciiuPg

2. Murinjo, začepi labrnju pred takvim ljudima. Ali ozbiljno :)

3. Ма ја сам тог лика у последњем тренутку видео, а само сам се смејао овом краљу. Ал оно, као да ме је неко запамтио. :)

4. Zajebano je to Muri. Može neko da te nađe u gradu. :)

5. Jbt, sve mogu da istrpim što se jela tiče, mogu da odolim bilo kojem jelu, al' kad je jedna stvar u pitanju ne mogu: seljački ručak - kuvane svinjske koljenice (ne suve, svježe) i kuvani krompir. Bez ikakvih priloga, samo kuvaš koljenice 6 sati i negdje pred kraj ubaciš krompir napolutani ili cijeli, bolje cijeli.

Jebiga. Saću se napucam, aukurac!

6. УДРИ ЛУДИЛО!!!!!!!!!!!!!!

7. Murinjo,a klip je stvarno objasnio,sad cu i ja da se smejem ceo dan,lol.

8. Otvoriš oglase da nađeš posao i vidiš inženjere, profesore, doktore koji traže posao, a od ponude na tri strane se traže seksi maserke. JAD.

9. Jebiga, ljudi više vole da jebu maserke nego profesore i inžinjere.

10. HAHAHA STIĆKO MODERIŠE!

Boktejebo, banuju me na par dana i odma neko sranje na sajtu.....

ZA SELJAKA VESELJAKA AKO ČITA:

Brate, aj' opsuj im mater, da me banuju za stalno, gospe ti!

11. VRATILA SE KRISTINA NA SAJT, SACE DA ME UHODI

12. http://www.youtube.com/watch?v=CB57CuT4smM&feature=relmfu

OBOŽAVAM OVE LIKOVE A NISAM GEU! Nisam modern, majkemugasteram. Šta da radim?

13. И ја исто Скочимише, нисам геј а ни педер, а обожавам Модерн Токин'... И то вешто кријем! А не желим да кријем, хоћу јасно и гласно да кажем, Модерн Талкинг ЈЕБЕ!

14. ja gotivim da cujem njihove pesme,jer me podsecaju na detinjstvo,i to ono najranije...a inace takvu vrstu muzike ne slusam...

15. Ja i dan danas imam njihovu kasetu koju mi bivša devojka poklonila, mož' je mislila da sam gay :)

16. Znači, stvarno su pregotivni, a totalni bedak izaći u javnost sa informacijom da slušaš Modern Talking. Ono, gledaju te u fazonu: 'GAD DEMIT, ANADR GEJ!' a apsolutno ne kontam zašto je ovo gej muzika. Više je gej Jelena Karleuša. A ja u kolima slušam Modern Talking.

JA MODERNIŠEM!

17. Svi tajno slusaju po neku gej ziku,to ti garantujem...

18. Nemam više lekova. Šta ću, ozdravila :)
    Istina, idalje mogu da se napijem pa da vam odgovaram, ali trenutno sam prisebna.
    Aukurac, osećam se strašno jadno. Sama sam, svi su bolesni. Sedim u kući i nolajferišem. Juče sam bila na pivu sa drugom i drugaricom, i otišla kući neđe oko 12, i ispred zgrade pregažen ker. Nisam mogla da zaspim, sve sam se tripovala jedna, da je momkov, jer ima iste šare ko bigl.A što je najgore, momkovo psetance je kod mene, i dok sam ja došla do stana, bila sam u najgoroj agoniji, da je on pobegao dok sam ja ostavila vrata otvorena da uzmem umbrelu. Kad sam ušla u stan, on spava na krevetu, hrče. Uh, kako olakšanje mi je to bilo. Uzela sam ga, stavila na krevet i spavala s njime, koliko sam se istripovala 15 minuta pre toga, i koliko mi je bilo drago što je živ. Eno, idalje spava. :)

19. spavala s njime

Zoofilija-pouzdan lek protiv depresije lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.