Нисам хасо ништа цео дан, онда сам појео неке пирошке и сира и добио гасове најогавније истог тренутка и ево сад прдим ко веприна и цркавам овде и аукурац!
Lavanda, to jesu simptomi smrti, ali ne skore. Naime, od toga se umire, ali sporo i bolno, taman da imaš kad da se sa svima ispozdravljaš na Wall. Kome ostavljaš pasvord?
SMare, pa tebe sam i sanjao.
Onl'ke slike mi silovale mozak verovatno...
I messalinu.
:D
Elem, dođoh na ovu temu sa potrebom da nekome ispričam svoju tugu...
Poslednjih 2/3 izlazaka se kod mene završavaju multiplikativnim pegliranjem koje počinje čim se horizontiram i traje ponekad i ceo sutrašnji dan. Ne popijem previše, taman da me uhvati i ono znate... Ali moj želudac definitivno više ne podnosi etanol u pitkom obliku. Naučila sam napamet šare svoje wc šolje. Jasno mi je da u ovom trenutku prosto zračim svojom seksualnom energijom, ali stvarno, plašim se za razvoj svojih socijalnih sposobnosti u budućnosti. To je to, umreću sama pijući sokiće.
Mrzi me d'ustanem iz kreveta.
Ležim s lap topom, čekam da zvoni fiksni ili tako nešto da me istera iz istog.
Sve me nešto mrzi od kad sam se vratila oko 14h u stan... :(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
А јбг.
Nenormalno mi se ide u Sarajevo.
Nedostaju mi drugovi. Jebem ti daljinu.
meni se ide u ameriku
Ма, далеко је то...
Проклета сам. Нико нема разумевања.
Нисам хасо ништа цео дан, онда сам појео неке пирошке и сира и добио гасове најогавније истог тренутка и ево сад прдим ко веприна и цркавам овде и аукурац!
Sliniiiiiiim i to me užasno nervira.... Kašljam kao da ću da umrem, posebno kad se probudim u toku noći... Umireeeeeeem!
Lavanda, to jesu simptomi smrti, ali ne skore. Naime, od toga se umire, ali sporo i bolno, taman da imaš kad da se sa svima ispozdravljaš na Wall. Kome ostavljaš pasvord?
Stalno sanjam Vukajliju.
Slušam Minu Kostić, numera se čini mi se zove "Dojke od betona" i super mi je.
I ja.
propustila sam orgije sinoć kod energije :(((((
+1
I messalinu.
+1
I messalinu.
:D
Elem, dođoh na ovu temu sa potrebom da nekome ispričam svoju tugu...
Poslednjih 2/3 izlazaka se kod mene završavaju multiplikativnim pegliranjem koje počinje čim se horizontiram i traje ponekad i ceo sutrašnji dan. Ne popijem previše, taman da me uhvati i ono znate... Ali moj želudac definitivno više ne podnosi etanol u pitkom obliku. Naučila sam napamet šare svoje wc šolje. Jasno mi je da u ovom trenutku prosto zračim svojom seksualnom energijom, ali stvarno, plašim se za razvoj svojih socijalnih sposobnosti u budućnosti. To je to, umreću sama pijući sokiće.
Ahahahahahahahaha.
Lepo je kad dan počne smejanjem. :))
Nego, ne znam šta da ti kažem...
Ti pij koliko možeš. Da te malo drmne, a da ne peglaš. ;)
Ja tebe toliko ne mogu da zamislim kao Fonovku, s obzirom na to sta ovde pises...
Ja tebe toliko ne mogu da zamislim kao Fonovku, s obzirom na to sta ovde pises...
U kom smislu?
Mrzi me d'ustanem iz kreveta.
Ležim s lap topom, čekam da zvoni fiksni ili tako nešto da me istera iz istog.
Sve me nešto mrzi od kad sam se vratila oko 14h u stan... :(
Uh.. ja umirem.. prodje mi dan, a nista nisam ucila. Glava me boli. -.-