Mlad jesam, al' u našoj familiji moždani je k'o dobar dan (đeda mi je pokosio 4. il' 5. al' tek nakon 3 srčana...) tako da i ja očekujem te probleme al' za jedno 30-40 godina... Moram smanjiti stresove, nema druge....
Приметим ја да ових дана, све чешће критикујем песму... Оп, мало по мало, морао сам да себи признам да ми се свиђа.
Песма за сад, нисам баш толико заглибио.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Moj preveliki kurac mi je iscepao jos jedne gace!! Ovo su trece od ponedeljka, ne znam sta da radim vise.
koji će ti kurac uopšte
Mlad jesam, al' u našoj familiji moždani je k'o dobar dan (đeda mi je pokosio 4. il' 5. al' tek nakon 3 srčana...) tako da i ja očekujem te probleme al' za jedno 30-40 godina... Moram smanjiti stresove, nema druge....
Falus mi ispadne kroz nogavicu i vuce se po asfaltu praveci brazde pa se ljute putari zato sto sam izorao sve drumove po Sokobanji.
Šta, ti si sad neki Marko Kraljević!? :)
Ja pitam koji će mu kurac uopšte u tom slučaju a on meni o nogavici :(
http://www.youtube.com/watch?v=EaVpYZnmQZ0
Ne, on mi je pradeda, ali ja imam veće njihalo strave.
Treba mi da zadovoljavam mlade mame.
fck zna o čemu pričam lolo
СТЕФАН ПЛОДИ СНАЖНО
Pravim decu po porudžbini. Kažeš kakvo hoćeš i ja napravim :)
Baš te briga, možeš sam sebi da popušiš.
mora li i da placa sam sebi?
Za 2 i po minuta razgovora s Bosnom meni ode 2 i po eura kredita. Ovo nije humano! Proglasicu bankrot za koji dan. To nimalo ne valja.
Свиђа ми се наша песма за Евровизију.
jao bre uroše...c c c...pa reciklira se sestra kovač ko bregović,ona ima još 8 sličnih pesama iz devedesetih....
da se tebi ne sviđa pevaljka?
Hahaha, uroše, vrh.
Приметим ја да ових дана, све чешће критикујем песму... Оп, мало по мало, морао сам да себи признам да ми се свиђа.
Песма за сад, нисам баш толико заглибио.
u pms su sam.
http://1.bp.blogspot.com/_oKrPoBRkgcQ/SwISrOs4cFI/AAAAAAAAAYU/mBbSAiqzHd4/s400/drooling_homer-712749_gif.png
Ne mogu više da čekam!
Jebe me proleće, poludeli mi hormoni!