Moram nekom da se izjadam :((

1. ih, ode ženu nešto da pitam...

Hoće sigurno, ali da bude dosta pene i ne mnogo vruća voda, a posle obavezno masaža lavandinim uljem :))))

2. nije toliko zapekla majku mu :)

3. Otkud ti znaš? Kekekekee ;)

4. Otkud ti znaš? Kekekekee ;)

Khm...

5. nisam ni pitao, ja se okrenu, a ona kaže "Kuvaš kaficu?"... evo srčem...

6. Sad kaficu? Pa šta ćete noćas da radite?

7. ona će da spava verovatno, a ja kako se snađem :)

8. Dobro me podseti, mogla bih i ja dudarim jednu kaf'cu.

9. zažmuri, pa na sopstvenom platnu...
    odo ja da vidim kako ću proć lololo

10. ide ćera u šest na rekreativnu nastavu na Zlatibor, ne mogu da spavam ni u ludilu... večeras deset defki u najavi...

11. Što? Neće da kuva? Daj mu dobar razlog :)

12. Hahaaa, jok drug moj, zaspali obojica u dnevnoj sobi, pa mi žao da čangrljam i probudim ih :)

13. ide ćera u šest na rekreativnu nastavu na Zlatibor, ne mogu da spavam ni u ludilu... večeras deset defki u najavi...

Ne dao ti bog šta ti roditelj mota po glavi pred rekreativnu :) Opušteno Čale!

14. opušten sam ja, rezervoar pun, telefon ima, ako zovne eto mene za tri sata na Zlatiboru :)

15. Nači, ja sam srećna ko Nova godina što moj sin ne vole dide na ekskurzije i takoto. Zaista, pokušala sam da ga privolim, ali on neće i ni makac. Jednom je otišao na moj nagovor i rekao:"Sad si me terala da idem i više nikad nemoj." I od onda Čutim i počitujem njegovu volju. :)

16. prvi razred dete, još je idealista, sreća pa ima mladu učiteljicu koja voli Crnogorce pa sam u povlašćenom položaju, ako me razumeš :)

17. Ahehehe, opasnik si ti! :)

18. slab sam na učiteljice, priznajem, jednu sam i kući doveo da imam za stalno :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.