Moram nekom da se izjadam :((

1. Ništa od tog, malom su starci privatnici i tu im je i poso i kuća i birtija :(

2. Ал капирам да ће за коју годину да измисле тако неке џи пи ес уређаје да можеш увек да знаш где су ти деца и тако то.

Ima Džimi, ima... šta misliš kako udbaši prate ljude? Teorija zavere čoveče

3. Па, боље да зна где је и да ишиба то и излечи него да се вуцара са које каквима.

4. džimi?? daj, jbte.. siroto dete.

Сирото или не, то му је. Кад напуни 22-23 године, и кад видим да је у стању да размишља својом главом, онда може да иде где хоће и кад хоће и да се смуца с ким хоће. А док има 15-16-17-18... То је безглаво, бре.

5. tako je Džimi, taj rad...

al sa druge strane ako je nisi naučio da razmišlja sa 15 teško da će razmišljati i sa 25....

6. Е да, немојте да једете у Кеопсу. Причао ми другар који је радио тамо, да пљују, стављају ко зна шта, једном су муву замутили у ону смесу за палачинке. Јеби га.

7. А Џими јел за све ил само за женскиње? :))

8. pa sve me stra' da su tebe tako na uzicu vodili.
    nisu.
    i šta ti fali?
    ništa.

ne pravi retarda od deteta, majke ti :)

9. tako je Džimi, taj rad...

al sa druge strane ako je nisi naučio da razmišlja sa 15 teško da će razmišljati i sa 25....

Е, а ако до дваеспете не научи да укључи мозак, онда је разбаштињујем.

10. Не могу да едитујем постове и могу да дајем само минусе на дефке и постере.

11. električaru.. sve je ovo jadanje :)

12. e to ti pomaže baš...to izbacivanje iz testamenta....:)

a i to je osporivo..dovede dva svedoka da nisi bio pri čistoj svesti i zdravoj pameti, da ti Vukajlija pojela mozak i eto ga....

13. Не могу да едитујем постове и могу да дајем само минусе на дефке и постере.

Kakvo je vreme došlo, plus može komotno da se izbaci.

14. Сирото или не, то му је. Кад напуни 22-23 године, и кад видим да је у стању да размишља својом главом, онда може да иде где хоће и кад хоће и да се смуца с ким хоће. А док има 15-16-17-18... То је безглаво, бре.

Džimi bre, što s' tako...star...

15. pa sve me stra' da su tebe tako na uzicu vodili.
    nisu.
    i šta ti fali?
    ništa.

Нисам био ретардиран клинац и имао сам добро друштво, избегавао сам дебиле. Ако видим да ми је дете такво као ја, неће бити проблема. Али ако видим да се смуца с лузерима, јебаћу му мамицу. Јебига, превише сам се својих вршњака који су били добра деца нагледао како пропадају због друштва.

А Џими јел за све ил само за женскиње? :))

Требало би за све. Али женскиње су вазда наивније и беспомоћније кад упадну у лоше друштво.

16. Tucite decu kad počnu da liče na vas. ;)
    Iznenađuješ ponekad, Džims. Opako!

17. Требало би за све. Али женскиње су вазда наивније и беспомоћније кад упадну у лоше друштво.

hahahahah ajmee..
    džimislave, jedino se nadam da će žena ti da bude kasvetna :D
    inače, ja kada sam imala 14, 15 godina družila sam se sa lokalnim narkomanima. i to baš ful družila.. i šta mi fali? i jesam li probala nekad nešto? a-a..

18. Iznenađuješ ponekad, Džims. Opako!

Што, шта сам лоше рекао?

hahahahah ajmee..
    džimislave, jedino se nadam da će žena ti da bude kasvetna :D
    inače, ja kada sam imala 14, 15 godina družila sam se sa lokalnim narkomanima. i to baš ful družila.. i šta mi fali? i jesam li probala nekad nešto? a-a..

Ниси пробала, јер немаш тај порив. А како можеш да будеш 100% сигурна да твоје дете неће пробати? Је л' би волела да се дружи с наркоманима?
    Крис, капирам ја да ти мислиш да ја нисам 'касветан' или штавећ, али ти си реално наивна девојчица која још увек живи у релативно малој и мирној средини где се све зна и све се контролише.

Док пишем ово, личим себи на ћалета оне шипарице из филма Taken, док је смара о опасностима које вребају на путовању, а она све то олако схвата и ко на крају буде у праву? :) А? А? А?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.