Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo, on uzvraća pozdrave :))
Smeje mu se brk :)
Moram da se selim.....opet.....više ni ne znam koji mi je ovo put......a selila prije godinu dana....i plakal tu u ovoj istoj temi.... :(
Stose selis?
Оћу да гледам кошарку против француза а сестра гледа кетфиш на емтивију јебо јој он матер у пичку ретардирану посерем им се на концепт емисије у ком је расплет то кад видимо да ли лик са другог краја интернета има курац или пичку јебем им мајку да им јебем мајку у уста усрану говњаву ваљда ће србија да изгуби па да ме престане нервоза одо да је спучим шамаром јебем ти емтиви и америку и недељу
MULTI!
NAPRAVI LAZAN PROFIL NA FEJSU IZEBAVAJ JE I KAO MUVAJ JE I KAD TREBA DA SE NADJETE IZLETI PREDNJU I KAZI JOJ:
JEBOTE KETFIS KACI GLUPA I NISI PROVALILA!
uff duga priča...politički kontaminirna :))))
naime, ulaskom u Eu uvedena fiskalizacija kod nas...i sve teže doći do crnih para....a ja u firmi radim na proviziju koju mi je gazda isplaćivao u kešu....jer sam u banci pod ovrhom zbog nekih prijašnjih dugova poreza.... jel pratiš?....:) i sad kako više ne može izvlačit pare iz firme odlučio je da može plaćati moju stanarinu...ali ne za vaj stan u kojem jesam sad, nego za neki drugi, manji i jeftinii.....i zato selim...u manji i jeftiniji stan kji će mi biti uplaćen preko računa firme ...i svi sretni i zadovoljni.....osim mene :)))
Aha.
ETO VAM OCETE U EU (Mi komad, Srbi) A NECETE FISKALIZACIJU!
A HA!
UDUPE!
Nego, jebiga, eto bar i to bolje nego nista :)
A koliki je taj 'manji' stan :P
garsonjera...40 kvadrata... ono...velika prostorija s kuhinjom sve zajedno....'+ kupaona..
dakle, spavam u dnevnoj na razvlačenje...... :(
E jebesga komad.
A dobro sta ces, bolje ista no nista :)
Cuti, ja, otac i majka zivimo u 45 pa eto :)
ja sam živeo pet godina u stanu od 26 kvadrata, napravi panel zidove - od letvi skucaš okvire, na njih ušrafiš ivericu ili rigips ploču, unutra stiropor i podeliš tu sobu na par manjih... to ti može jeftino napraviti svaki malo veštiji majstor
šta ćeš kad ti dođe devojka od muža, morate svi u istoj sobi da blejite
saša barabčino jedna!
ali imate bar 2 prostorije....
Imamo jednu sobu, dnevnu gde svi spavamo, trpezariju gde nam je komp i ormar, kuhinju, mali, veliki hodnik, kupatilo i terasu :)
Znaci, svi u jednoj prostoriji..
Privatnosti nidje :3
Mi smo se u stančiću izvežbali metodi "indijanski totem": jedan drugom/trećem na glavi.
Tetris-stan, jbg.
Ееее, да нисте Србе отерали они би сад терали контру што се тиче ЕУ и било би вам лепше.
Ja ono biješe stanujem sa 2 cimera i cimericom u 36 kvadrata pa ne kukam. Sram vas bilo.
Moje bivše komšije imaju petoro đece, dakle njih je sedmoro, žive u stanu od 35 kvadrata, hodnik, kupatilo, dnevna i spavaća soba i niko se od njih ne žali, zato bar glumite skromnost i ne blamirajte se
ja ne kukam na kvadrate...kukam na proces selidbe...milion paketa i smotuljaka....
riha kako to izvodite?