U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Имам буразера, који за три месеца постаје пунолетан и који се две и по године лечи од рака. Данас му је током целокупног лечења био најгори дан јер је имао халуцинације од јебеног морфијума и нападе хистерије. И оно, јебено се осећам много. Можда није за форум, али ми некако све отишло у курац па сам морао да поделим са неким.
ne znam da li bi bilo šta što ti neko napiše moglo da ti pomogne, ali eto da znaš da se stvarno nadam da će mu biti bolje..a ti moraš da budeš hrabar i za njega, to verovatno već znaš...ne mogu ni da zamislim kako ti je..sve najbolje ti želim.
Zemljak, javi mi se u utorak na onkologiju, daću ti flastere protiv bolova, nema potrebe za morfijumom.
Jedva živ jutros odsjekoh badnjak. Puca sa svih strana!
Jebemu sunce Somi... Sta da kazem osim da mu zelim da pobedi boles, kao i svim ostalima. Kolko sam se skenjo sad jebote...
Od ove posne hrane kamenje serem! Guzica me boli kao da me Lex obrađivao dve noći za redom!
Јебени ораморф. Само пиши. Ниси сам.
gde mi je STRIC ?
umro
http://www.youtube.com/watch?v=YGnQToFVWJE
Ма слаба вајда брате, лепи и то, не помаже.
Узо сам да се бријем жилетом и мислим да ће ми остати ожиљак на вр' браде.
Uzmi stispu, pa zalepi.
Tojlet pejpr. Čudo tehnike. Samo toile pejpaaaa (ovo je britanski engleski).
Svaki sanitetlija na lijini đe se puca mora da ima rolnu toaletnog papira u torbici. Kad granata otkine nekom nogu da umota papirom i zaustaviće krvaranje instant.
Јануар је смишљен за алкохоличаре. Ја не могу диспратим темпо...
Ма стало крварење, него сам дубоко засеко.
moj omiljeni konobar me večeras nazvao Hurem i sad me svi tako zovu :(
LJOOOOOOOOOOOOOOOOLJ
I tebe? I moju drugaricu tako zovu. Inače, ona mnooogo liči na tebe, Vidirice.
JA NISAM NI ZNALA ŠTA JE TO DOK NISAM DOŠLA KUĆI :(