Moram nekom da se izjadam :((

1. Vidro, menjaj boju kose, nema ti druge :))

2. pa fakat ličiš, nema šta da se doda :)

3. A ličiš stvarno, jebiga. :)

4. ahahhahaha, a bokte, ja tražim slamku spasa ovd', a vi još gori! :)))

5. РЕЦИ ВИДРО!!!!!!!!!!!! ПАЦОВ НЕПОГРЕШИВИ БОГ ОТАЦ СТВОРИТЕЉ!!!!!! ЈЕСАМ РЕК'О??? Ј Е С А М Р Е К ' О В И Д Р О ? ? ?

6. TOE ZATO ŠTO SI MI UNIŠTILA ŽIVOT ONOM SLIKOM! HUREM!

7. Možeš da šalješ sliku na fejs na ono takmičenje za dvojnicu, možda dobiješ neki put u Tursku ovo-ono.

8. Hurem jedina dobra riba u celoj seriji, nemoj da kukaš nego nađi nekog Sulejmana da te pospe dukatima :)

9. pacove, ti si kriv za sve!
    odo' da se šišam naćelavo i farbam u crno!
    doduše, tad ću ličit' na sulejmana..

10. mene klinkice porede sa nekim turčinom brkonjom iz te serije. smoriše...

11. Nemoj u crno, onda ćeš biti kao ona Mahidevran, Mahirevdan, Mahinešto... :))

12. Bruce
    Hurem jedina dobra riba u celoj seriji, nemoj da kukaš nego nađi nekog Sulejmana da te pospe dukatima :)

Hurem ? njaaaaaaaaaaah. Hatidže prepička.

13. Који сам ја краљ еј, али откада ја причам да си иста нека муслиманка и сада се обистинило! ЈА, ПРОРОК.
    Елем, стварно си иста Моћна Султанија Хурем кекекекекеке

14. Hurem jedina dobra riba u celoj seriji, nemoj da kukaš nego nađi nekog Sulejmana da te pospe dukatima :)

ahahahah, to mi je i taj konobar rekao!

15. cure vole kad brkovi Žarehttp://www.youtube.com/watch?v=2mziARdwbaY i Goce :)

16. i pjevaju "brko brkane moj omiljeni krkane "

17. Неаш фрке. Ја трипујем да си ко Саша Греј.

18. E a realno Hurem i nije neka riba, Sulejmane debilu zašto ćeš ubiti Ibrahima dechko ?!

19. daj vidro stavi tog brkatog

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.