Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Али кад погледаш, свака школа има своју теорију, па и дадаисти, свака авангарда има свој манифест, а ако нема баш експлицитан, имаш касније паразите који се накаче па тумаче то. Тако да од теорије не можеш побећи. А знаш колико је ужасно мало људи који су успели да избегну категоризације.
Ne sporim, samo se nadovezujem da kod nekog može i slanina ;)
Dobio sam ubedljivo najružniju košulju ikada. #firstworldproblems
mančo, tebi sam tela kažem da bi opušteno mogao da budeš maneken, samo malo držanje da popraviš. ako oćeš da te spojim sa jednom modnom agencijom, javi. kontam da bi mogao već na jesen da radiš revije....
Што је најгоре, мене моја професорица српског јако воли и редовно ме тера да учествујем у којекаквим срањима, типа напише највеће срање од љубавне песме које је живи свет икада чуо и онда ајде Ћирковић рецитуј ово пред целом школом. Али професорице гледаће ме сво друштво, гледаће ме девојка у коју сам заљубљен, гледаће ме Радивоје Стојковић. А и глупа вам је песма. И она ме свеједно изгурала тамо, па сам после највећег блама у животу рекао да више никад нећу да учествујем у таквим идиотаријама, и она дође јуче ајде да рецитујеш. Ал боли ме курац, нећу. Таман сам се фино и изјадао лоло
Hahahah, nije da nisam imao ponuda. Šalim se, nemam pojma, ne gotivim manekenisanje nešto, koliko god to neverovatno zvučalo lol.
NEĆETE NAPRAVITI PEDERA OD MANČA!
e, budalo, predomislićeš se za par godina. :D (upućeno mančesteru)
MANČA MANEKENIŠI LJUBI TE šta god da ti ja dođem preko KP
NEĆETE NAPRAVITI PEDERA OD MANČA!
Da ispravim, ne možete većeg...
kul. nije to bogzna kakva kinta, ali nikad se ne zna... ako se predomisliš, javi...
Pa ako me ovo učenje ne odvede nigde javljam ti se, hvala na ponudi. :)
Њима требају клинци, док се ти одлучиш да л' те учење одвело негде испушио си курац.
Znam, ali imaću bejbi fejs uvek. Ako mi ni to ne prođe navući ću se na dop, jebi ga. A i ovo pitanje rešavam u toku od godinu dana.
nemoj si topalko,brate
Јутрос сам био код доктора. Мораћу на операцију. Јебем ти живот.
moja sucut.
kakvu operaciju? čega?
sta ti bi brate?lolo
Čega, šta ti je bačje?