Moram nekom da se izjadam :((

1. mozda je nokm ozbiljan problem sto nije znao da nadje ulicu.budimo ljudi!

2. moj problem je ozbiljan!!!
    Jebač je buržuj pa ne razume mene običnog smrtnika koji nema para za popravku.
    čekam roditeljsku donaciju za novi komp, jeftinije me izađe.
    pomozimo maloj Nani da skupi harač za novi komp.

3. YeahBatch
    Ајде људи изјадајте се за нешто озбиљно јебему дете! Докле више ова геј јадања?!

neki od nas nemAju najljepše trenutke u životu ;(
    http://s17.postimg.org/n1fof70dr/image.png

4. Јес, оће неко озбиљне проблеме да дели са нама дилејама овде.

Ко овде шерује озбиљне проблеме, озбиљно му нешто фали.

Онда нека закључају јебену тему, сере ми се више од ових што пизде ко деца. Мрш на ана.рс!

5. umrla sam.
    mi sa ana.rs ti aplaudiramo za ovaj izliv nežnosti i ganuća.

6. Брате, тема за спрдњу, спем и необавезан читчет. Шта ти смета...
    А НЕ СМЕТАЈУ ТИ ТРИ ТЕМЕ ЗА ЗВЕЗДУ ТРИ ЗА ПАРТИЗАН ШЕСТ ЗА ФУДБАЛ ЈЕДАНЕС ЗА ПРОТОТИПЕ И ДРУШТВЕНЕ ФАВОРИТЕ?~?!?#

7. Енеми, ако ти смета тема за фудбал иди хеклај са овим женама.

8. jede govna.
    baš me zanima ko sa nekim stvarno ozbiljnim problemima u životu sjedi na vukajliji i kucka na vukajliji. ČAST IZUZECIMA

9. Енеми, ако ти смета тема за фудбал иди хеклај са овим женама.

Не смета ми, ал не смета ми ни ова. А за разлику од ове, фудбал има зилион тема.

10. da li se ustvari ti jadas da ne volis temu o jadanjima time sto kenjas o ovima sto se izjadavaju?
    https://si0.twimg.com/profile_images/2517913595/atvi8d1i8qqboykdj373.jpeg

11. Има много примера кад су људи са зајебаним проблемима писали о томе на нету, неки тешко болесни, неки који су размишљали о самоубиству, неки у дуговима, а ви овде пиздите кад вам нестане тоалет папира или за тако нека срања. КОГА БОЛИ КУРАЦ?!

12. Типично атеншнхорисање, трудићу се да више не улазим на тему. Уздравље.

13. nekada kada nestane toalet papira razmisljam o samoubistvu.

14. То оно кад је Блек умро?
    Или она друга што је ишла на операцију?

15. ahaaaaaaaaaaaaa, pa sad mi je sve jasno!
    dakle, ti tražiš ove sa ozbiljnim problemima da bi im pomogao, a nerviraju te ovi što pišu gluposti jer te ometaju u dužnosti?
    oh, izvinjavam se, pogrešno shvatih sve. luda ženska glava.
    neću više pisati ovdje, da bi mogao da nastaviš svoju humanitarnu misiju, divim ti se.

16. eto, ja se izjadam o ozbiljnom problemu, i nikog ne boli kurac... koja ste vi govna...

edit: mislim da sam negde pročitala da brisanje postova vuče ban, tako da se uzvinjavam modovima što sam obrisala post, ali pošto je ozbiljan problem, a svi koji su srali da hoće da čitaju ozbiljan problem su bili u fazonu da ih boli kurac, morala sam da obrišem, jer mi je bilo jezivo da takav moj ozbiljan post bleji u moru moronske zajebancije...

17. Lemajo đe je ba zapelo?

18. Лемајо, све размишљам, ал не знам шта да ти кажем. Мсм могу да ти понудим помоћ, и ево нудим, ако ти треба нешто јави се, ал све више контам како ја не знам како бих ти помогао... Мсм пробали би нешто да урадимо, проблем мора да се реши, него ја то увиђам своју бескорисност...

19. e pa eto enemy, baš to. kada imamo ozbiljne probleme, probleme zbog kojih ti je na neki način život u opasnosti, o tome nema poente "jadati se" na internetu. to su real life problemi, koji se rešavaju u real life-u. ovde kukamo zbog gluposti zbog kojih nam je na neki način lepo da kukamo, jer skrenemo pažnju sa onih heavy stvari.... npr. pored mog ozbiljnog problema, imam i neverovatan problem što nikad ne mogu lepo da sečem nokte na nogama, uvek se namučim i ostanem bez daha, jer mi sise užasno smetaju kada se sagnem! :))) dakle, radije bih vam kukala za to, nego za ono ozbiljno :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.