Moram nekom da se izjadam :((

1. Nisam mogla večeras na trening. A petkom radimo tegiće, to mi među omiljenim vežbama. Pu!

2. Gogo, ne nerviraj se džabe... Ja sam danas odradio trening za dvojicu, pa eto budi ti ta druga... ;)

3. E, 'fala ti ko bratu rođenom, Rajderu. :)
    Vi'š kako si ti nesebično čeljade.

4. Ја сам баш синоћ био поносан на себе кад сам одрадио тренинг у 11 навече, вечерас ми је пауза по плану, а и да није била...:)

5. Baš te briga Sejo, mož' kako zoćeš. :)

6. Некада ми теже падну ови дани када правим паузу, ако ми вјерујеш.

7. Jok, i ne verujem ti. Pa, naravno. Kace utopiš u svakodnevni ritam, svaka pauza ti dođe ko dangubljenje. Mislim, nije da sad treniram za svetsko prvenstvo, al mi ipak bljak kad propustim.

8. Изгледа да се разумијемо. Једноставно ти тренинг постане сам себи сврха.

9. I to, ali i neki super osećaj da sam uradila neku fantastičnu stvar. Budem ponosna na sebe, baš onako-lepo mi u svojoj koži. :)

10. Ја сам више у фазону стрит воркаута, када год урадим неку нову ствар или повећам број понављања у једној вјежби, невјероватно је колико мала ствар може да значи.

11. Samo nastavite sa vežbom, skontah i ja da je vežbanje kul, planiram od sledeće godine nešto rekreativno dupišem, ove imam mnogo časova, a i malo sam kratka sa parama. :)

12. Сморка, за тренинг ти нису потребне никакве паре, само ако имаш воље.

13. Smorkić, uvek mož' da trčiš. Ranije sam mislila da nisam za trk, al kad kreneš jedared, pa redovno povećavaš trase...navučeš se i bude ti skroz lepo :)
    Mislim, trčim samo vikendom jer tokom radnih dana imam druge treninge, al i to mi bude superkul. Izluftiraš buve i milina! :)
    A kad vidiš -to što kaže Sejo-kako ti se kapacitet povećava i sve nekako dolazi u formu...sjajno.

14. Погрицко сам кило суње а немам чиме да залијем ааааааааа!
    Осећам се у натинг елс метрс

15. Ma, znam ja to, uzela sam bila da vežbam zimi, i malo po malo sam baš osetila i kako mi mišići jačaju i kako bolje učim, posle me pritisao rok, pa ponovo ubila lenjost, sada ću ponovo da krenem, ne moram više da spavam onoliko, kako ono već, toplota ubrzava sprovođenje impulsa pa i rad mozga i srca, budniji si, ovo-ono... Nego sam mislila da ne bi bilo loše i nešto rekreativno da uzmem, možda čak i- zamislite upoznam neke zanimljive ljude, tamo bi sigurno i neko nešto pričao, valjda, mislim, ne znam. Never mind. Krećem da vežbam ponovo od sutra, a šetnje kad je ovako sve mirisno se podrazumevaju.. :)

16. e, ovako
    sad ozbiljno
    nikad u životu gori mamurluk nisam imala, ja mislim
    juče sam pojela jednu jabuku u 3 popodne, i naveče popila količinu alkohola koja odgovara mojoj težini
    što je najgore, ne znam da povraćam, jer nisam nikad, kontam da bi mi bilo lakše, al ne umijem
    UBIĆU SE
    RADIJE BIH DIJETE RAĐALA NEGO SE OVAKO OSJEĆALA
    JEBEM TI PIVO
    I PELIN
    I RAKIJU
    UŽAS JEBENI

17. i jel ti lakse sad nakon sto si se izjadala odje?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.