Moram nekom da se izjadam :((

1. Minirajte.

Kad pitaju okle mina recite da je nanijela poplava.

2. U Bosni je lako, samo kažeš ostalo iz rata...

3. crnabo, vidi oglase na internetu, jbg, ima svaašta

4. Тачно, где неког Роналда да увредим? Још ако му је ту и старији брат Ромарио. Има да ме оптуже за вређање на расној, националној и верској основи. :)))))))))))))

Kupi onaj suzavac sprej što cure koriste u filmovima i svakog koga uhvatite naprskajte mu pune oči. Niste tukli, niste pucali, otkud vi znate zašto plače i ne vidi dobro.

5. polih se kafom po nozi

6. Ma najača fora sa brazilcima je strah. Ali strah od neprirodnog. Svi su prpadžije i sujeverni do zla boga. Pustiš neku priču da se u tom skladištu (ili šta je već) neko obesio i da mu se duh pojavljuje, ili tako neka priča. Što morbidnije, to bolje, i da vidiš dal će iko da prismrdi...

7. Јебем матер циганско вождовачкој багри која краде распале крнтије од кола поред мерцедеса и машина које бљују громове два метра од ауто центара Ренаулта и гомила осталих немачких кола, они се сете и раздрндају ми тридесет година маторог Голфа којем мењам кочионо уље свака три месеца. Сад морам да чекам милост извршност апарата општине Београд да ископа крнтију од кола међу гомилом крнтија које сваки дан шетају у овој крнтији од града.. ЈЕБЕМ ИМ МАТЕР ВИШЕ!

Kod mene u kraju neki mučenik napisao na svojoj raspaloj stodvajesosmici (ili kecu, nisam siguran) "ne obijaj, skidam akumulator". Nesrećnik je očigledno više puta najebao jer su, pored svih manje ili više besnih kola koja su parkirana oko njega, baš njemu našli da kradu akumulator. ...MATER VIŠE BAŠ VALA!!!

8. Kod mene u kraju

Ne znam koji je tvoj kraj, ali sam nešto slično video ispred zemunske opštine.

9. Nije Zemun, al je ista strana Save i Dunava. Novi Beograd, blok 23.

10. Tera ljude muka na svašta. Mislim da je ovaj čak i dodao da nema ništa u autu vrednije od 100 dinara.
    A te jajare napadaju jeftine i stare kršine. Lako se otvaraju, a uzimaju muziku i komplete PP. Na sirotinju i zec kurac diže.

11. Poludeću na poslu od ljudi, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Jebote, da l' je moguće da ima toliko nepismenih i glupih?
    Svaki put kažem, nemoj da se nerviraš, 'ta te boli patka, ALI to je jače od mene... još kad me onako pogleda blago teleće sa nekim idiotskim kezom, dođe mi da ga, u najmanju ruku, puknem nekom šipkom, majke mi...

12. Ne nerviraj se i prodavaj ljudima taj bromazepam teška su vremena došla

13. Ma ajde bre, juče sam toliko ispizdeo da ne mogu da ti objasnim. Dolazi čovek i kaže: Molim Vas, sačekajte samo malo da pročitam poruku.
    Ček'o sam jedno 5-6 min dok je našao, a iza mi se kuva smesa za pavlovićku, cupkam i cupkam i onda mi onako debilno kaže: Imaš li FURIN?
    Ja stao, gledam ga, nemam pojma šta 'oće i on mi pokazuje poruku i opet ponovi: FURIN, FURIN.
    Pogledah poruku i tad je počeo želudac da mi igra. FARIN, mamu ti jebem u pičku, FARIN, FARIN!!!
    Možda deluje glupo sad ovome ko čita zašto sam se iznervirao, ALI VERUJTE NA REČ, to su stvari od kojih se naša branša ježi i ludi od toga.
    Jebemmumater, reč od pet slova i nju iskriviš.

14. Е Реме, Реме, те паре ја видо ал само ко туђе. Нешто контам, заправо за две године и кусур стажа што имам у књижици те паре нисам зарадио (ок, имам још пар које су биле на црно, ал то је до газде/омладниске).

Него туга за Ромариа и компанију.. Оно, они маришу и кидају нерве, ал газду који те марише десетак пута (или више) на плату трпиш и кезиш му се јер ти даје милостињу.. За њега смо бре ми цигани!

Лепо једно дваес година десничарске дикатуре па ако и тад будемо глупи, Хића је био у праву. Мада ми се чини да је свакако био у праву, баш смо говна, кад пуштамо говнима да нам соле памет.

15. onda mi onako debilno kaže: Imaš li FURIN?
    Ja stao, gledam ga, nemam pojma šta 'oće i on mi pokazuje poruku i opet ponovi: FURIN, FURIN.

Što ga nisi pitao furi li se u čmar.

16. viš i mog'o sam lolo

17. Kren'o sam da trcim i da vezbam, i sad, ceo zivot treniram, i radio sam ne pamtim koliko trbusnjaka, ali sam se prekjuce zajebao i radio neke trbusnjake koje nikada u zivotu nisam, i valjda pogodio odredjeni deo stomaka koji mi je zamro. Dva dana jebena ne mogu da se ispravim od upale, kao Kvazimodo sam, ne verujem sta se desava...

18. Matura je sutra, a ja ne mogu da se odlučim između dve kombinacije. Svi mi kažu da su mi neke pantalone i štikletine milion puta bolje, ali ja hoću dugačku plavu haljinu jer zbog tako. Kmeeeeeeeeeeeeeeeee.

19. Đeš pantalone na maturu, ne ide, e...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.