Moram nekom da se izjadam :((

1. Хаљина. Жене које носе лоне на матуру су опаке феминисткиње.

2. Nije to ništa, pantalone su sve češće, dosta devojaka ih nosi na maturi. Ova haljina što ja hoću izgleda nekako ovako, s tim da je ova traka preko grudi i od čipke i nema bretele. I svi mi rekli da je monotona i drugarice i mama i sestra. Kme. A meni se svidža.

http://www.onlinepromdress.com/upfile/Designer%20Dresses/Bridesmaid%20Dresses/Straps%20Ruched%20Beaded%20Chiffon%20Blue%20Long%20Dresses%20for%20Bridesmaid.jpg

P.S. Kornelije, šta ti imaš protiv feminizma? Mrš u rudnik. :)

3. obuci haljinu i boli te uvo

4. Брате твоја матура твоја ствар, шта њих боли курац шта ћеш ти да носиш... НОСИ ШТА ТИ СЕ СВИЂА!

5. Питај у ана.рс шта ти кажу. Обуци оно у чему се осећаш комотно, боље ова хаљина, панталоне су лејмфест.

6. Lol. Verovatno ću na kraju da se povinujem jer je pritisak preveliki, ali hvala na odista sjajnim savetima. Odoh sad da spavam jer sam mrtva.

7. Nebitna, ako se tebi sviđa cepaj samo! Iskreno da ti kažem, i meni se sviđa, i možda sam staromodna al uvek volim da vidim jednostavno obučenu devojku... Prirodne devojke su uvek najlepše! :)

8. Небитна,

да се не лажемо, жене се облаче онако како мисле да ће најбоље да се свиде мушкарцима. Ако ти сви мушкарци одавде кажу да је сукња (ил хаљина, никад нисам научио та два да разликујем) права ствар, онда немај дилеме шта да обучеш, ако нећеш да останеш уседелица која ће да чува десет мачака и гледа Секс и град у педесет година.

9. Брате твоја матура твоја ствар, шта њих боли курац шта ћеш ти да носиш... НОСИ ШТА ТИ СЕ СВИЂА!

Тај рад! Тако ради и после матуре... Шта те боли рац.. чка.

10. Znam da je na mojoj maturi najbolja pička definitivno bila u pantolama i to ne zato što je i inače bila najbolja nego joj je to tako čučnulo da smo svi zinuli koliko je bila dobra, još neku košuljicu elegantnu i sa čipkicom al ostavila pupak, zijevali smo u nju ko balvani....

11. 8 dana radio mjenjao kolegu na poslu, muda svoje otegnes, i pitam ga da me zamijeni jednu jebenu smijenu kaze jbg brate imam nesto planirano...pa jebemu obraz i sve kako ljudi mogu biti takvi....

12. Ljudi su govna, ja ne znam sta te tu iznenadjuje..
    ja ne odoh na svoju maturu, nisam bila rasolozena da odgovaram na masu glupih pitanja. ako nismo u kontaku deset godina, verovatno necemo biti ni nadalje, zasto bih ti onda objasnjavala svoje zivotne izbore..

13. PA ok budi govno ali opet moras malo gledati i na druge...posebno na ljude sa kojima si svakodnevno. iznenadjen sam jako neprijatno

14. Zaljubio sam se u neku prepicku, a i ja se njoj dopadam.

15. Zaljubio sam se u neku prepicku, a i ja se njoj dopadam.

Što je to za jadanje?

16. Što je to za jadanje?

Za jadanje je što će žena da ga uštroji :)

17. gazi ne tuguj, eo ja soma evra dobio :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.