Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ко ти дрма кавез?
+1
Izvini, ali se ne sećam... A ako sam i tebe ovako ispravio, to ne znači da sam te proglasio nepismenim...
A 'DE JE APOSTROF!?!?!??!
Ajoj, Bandi, izvini molim te, evo sad ću da editujem...
Kako 'oš. Vidim da dobro vladaš zapetama.
Da te poCetim
http://vukajlija.com/ranoranioc/637993#comment_2464124
OPaaaaaaaa
Činjenica je da si napravio gramatičku grešku, kao i da sam ja preterao... Mogu samo da ti se izvinim...
kako se ja nikad nisam setio da bukmarkujem takve komentare...
Činjenica je da si napravio gramatičku grešku, kao i da sam ja preterao... Mogu samo da ti se izvinim...
Hoćeš li i meni da se izviniš?
Cinjenica je da je nesss ispo nepismen. Cinjenica je da je ovaj iritantan. Jbg. Cinjenice.
Ma de sam bukmarkovo :)
Upamtio sam...
Činjenica je da si ti napravio kardinalnu grešku! OPAAA!!!
izvini, molim te,
ću editovati
Decxo, da ti kažem nešto! Treba biti čovek - priznati grešku i izviniti se... A od druge strane bi bilo hrišćanski da prihvati izvinjenje i oprosti... Tako su makar mene moji vaspitavali...
Nemaš pravo glasa, jer o tebi imam mnogo ružno mišljenje (zasnovano na stvarima koje sam pročitao na ovom sajtu...).
Je li vjerniče, hoćeš li se ti meni izviniti ili nećeš?
Vidra koja kenja na svakom postu
+1
:*
okej, rajderu, da raščistimo nešto.
ti da imaš šta pametno da ka'eš, ti bi to vjerovatno već rek'o svojim defkama, aaaako ništa. ovako vjerujem da ti je prilično dosadno i da nemaš šta da radiš na sajtu, pa to slobodno vrijeme koristiš pažljivo čitajući i komentarišući tuđe izjave, jebiga.
NEKA, zaista, nisam ni ja neki autor, nemam nešto pravo da ti prigovaram zbog toga, al' da TI (da, upravo TI) meni kažeš kako "kenjkam po svakom postu" (a to je ono što si upravo ti radio i radiš, jelte) - ne znam kako to da protumačim sem kao najobičnije licemjerje. tako da, ne smaraj.
Vidi Justine što poprckuje nasitno :)
Takodje.
Bukovski, kad je bal, nek je maskembal, a i mnogo se dobro namestio, šteta to propustiti! :)