Moram nekom da se izjadam :((

1. Koi patispanj, ja zivim pored cmarakane, a vi ne :D

2. Ti si onda kume u govnima do grla a mi nažalost ne možemo da pomognemo ni rečju ni delom. Probaj nekog da angažuješ da ti zgazi na muda, možda se kamo sreće onesvestiš :)

3. Probaj nekog da angažuješ da ti zgazi na muda, možda se kamo sreće onesvestiš :)

Mojne ovo Valdemarisanje, nisam ja taj tip. :)

4. Ja bi na tvom mestu probao, ti si tu realno u situaciji kad se noga u lisicama seče bonsekom.

5. čuj bonsekom, ja bi svoju zubima odgrizao :)

6. четвртак 14:36пи-ем, возим кеву из продавнице, топло, отворио прозоре на колима, тек ће она мени " Немој тако сине, укочићеш се"

петак. 8:02ам, ћале ме буди, а ја отворио прозоре у току ноћи због неке пасуељчине, промаја... "Штос отворио прозор, ће се укочиш"

недеља, покретан као Стивен Хокинг

7. kad ne slušaš roditelji :)

8. Jes vala, nauci se postovanju...

9. Des Libi, udala se, pa je nema. :(

10. четвртак 14:36пи-ем

14:36

пи-ем

Pa ne ide zajedno da ga jebeš... ako si već stavio 24očasovni način obeležavanja, nema pm/am... to se koristi iskljičivo ako ti je 12očasovni način obeležavanja...
    Izvini, al prosto sam morao da ti skrenem pažnju...
    Takođe, ako ti je za utehu, i mene je pre 10 dana presekao mišić u donjem delu leđa, i nikako ne prolazi. Jedva ustajem sa kreveta. Mišićni je bol pa mažem Fastum gelom i toplim taj deo...

11. Не сери, Вејв.

12. Izvini, al prosto sam morao da ti skrenem pažnju...

Rajderu i ja tebi prosto moram da skrenem pažnju. Prestani pametovati i ispravljati ljude po sajtu. Ako stvarno imaš dobru nameru, uradiš to na PVT, a ovako ističeš svoju pismenost.
    Ima ovde i pismenijih ljudi od tebe, pa ne rade to...

13. о боже, каква катастрофална грешка
    НА ВЈЕШАЛА!!!
    ХВАЛА ТИ, ВЕЈВЕ! ДА НИЈЕ БИЛО ТЕБЕ, КО ЗНА КОЛИКО БИ СЕ НЕПИСМЕНОСТ ТРПЈЕЛА НА ОВОМ САЈТУ
    ОДАБЕРИТЕ МУ ДЕФКУ САД!!!!!

14. Čuj defku, umodujte ga! :)

15. Rajdera za Kaizena! :)

16. Jbg, sere mi se! Eto! Jeste zadovoljni?

17. Сере му се! Одаберите му постер!

18. ovako su i Manču jurili dok nije legao na rudu, figurativno...

19. Ne brini, Brus, još se kontrolišem...
    Moj komentar je bio dobronameran, al svaki punoglavac tumači na svoj način. Vidra koja kenja na svakom postu i Jebač koji samo podjebava... Za Nesssa ne znam, nisam imao neki kontakt sa njim

20. Za Nesssa ne znam, nisam imao neki kontakt sa njim

Imao si... Proglasio si me nepismenim.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.