U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koliko si ti najebao.. Za metar dana ces morati ceo stan da oribas, odes na cajpi, bacis smece, budes sveze istusiran i stalno nasmejan da bi uopste razmislila da li je glava boli..
Pomenuću te u molitvama ali nisam optimista, ipak je sutra ponedeljak.
I meni je to nešto čudno, izvršio sam jedan eksperimenat, pajsad: krišom joj u supu ubacijem Brufene, i opet naveče kuka kako je glava boli, ili je preljubnica il' je medicinski fenomen. ALO, ŽENO KOMPLIKOVANA, ŠES' BRUFENA OD 400 mg LEČI BOLOVE OD PROSTRELNE RANE OD M48, A DA NEĆE GLAVOBOLJU? Sumljam da se švalera -.-, kupila je neki parfem od Bejonce Knovles i smeje se mnogo, a moj komšija Petar, stariji ozbiljan čojek, ima teoriju kad se žena mnogo smeje ili je luda na živce ili se švalera. Ova moja ne deluje luda...
Nego, jebete l' vi šta ovih dana?
da znaš samo kako sam danas uskočila u frendzoun, istuk'o bi me, jer sam pička. al' bolje da ne pričam.
Komšija Petar je švaler.
Vidro, privedi to ako nije kasno, počastiš pivom par rundi kod Bajića, pa blago meni hop na rame pa do sobe, preuzmi stvar u svoje ruke lolo
bolan, ne živim tamo od decembra, plus nismo iz istog grada. šipak u nastajanju :D
Kada god želim da odradim kardio padne kiša. Kada god je napolju lepo vreme ja krkam.
E, jbg, pa ti onda maler k'o i sam. Ne privodimo ništa, ali za utehu dobri smo u duši :D
trebo sam ici na snejka, al sam ga izduvao i kod seksualnih i kod ortackih kombinacija
http://linuxrants.com/wp-content/uploads/2013/03/garfield_monday1.jpg
Nisam Lukse, oca mi!
obrisan cica grgorio :(
ahahahahahah luđače..ja se mnogo smejem i pevušim kad sam omrsila predhodno veče tako da...proveri ti ove mlađe komšije...
I meni je to nešto čudno, izvršio sam jedan eksperimenat, pajsad: krišom joj u supu ubacijem Brufene, i opet naveče kuka kako je glava boli, ili je preljubnica il' je medicinski fenomen. ALO, ŽENO KOMPLIKOVANA, ŠES' BRUFENA OD 400 mg LEČI BOLOVE OD PROSTRELNE RANE OD M48, A DA NEĆE GLAVOBOLJU? Sumljam da se švalera -.-, kupila je neki parfem od Bejonce Knovles i smeje se mnogo, a moj komšija Petar, stariji ozbiljan čojek, ima teoriju kad se žena mnogo smeje ili je luda na živce ili se švalera. Ova moja ne deluje luda...
Попи једну ракију. Од ракије нема бољ жене.
ЕДИТ: Да прецизирам. Одабери једну воћку. Шљиву, кајсију, виљамовку... И пробај да попијеш сву ракију која је икада направљена од те воћке.
Ako danas ne ostavim pljuge, neću nikad. Grlo me strašno boli, crni šlajm izbacujem, a kad čačkam nos crnje no da guzicu čačkam. Najgore od svega što me grlo boli od nekih usranih slim pljuga koje sam zdipio kevi. HAOS!
Jos da se u cigarama samo nalazi duvan, pusio bih mozda, ali ovako, hvala Bogu, ne :)
Da napravim digresiju, tek sad videh epilog svega
Ovoe dno dna...
Колико говно мораш бити да напишеш тако нешто човеку који покушава да добије дете.... Рајдеру дно си дна и нула човек. Овер енд аут
Не могу да пронађем овај пост, вероватно су га модератори избрисали. Не могу да верујем да је неко ово написао, поготово овде. Трајни бан одмах. Све, све, али не дирај ни у чију болест и здравствене проблеме.