Moram nekom da se izjadam :((

1. Njega treba takva sramota da je, da se više nikada ne pojavi na sajtu.

2. Нашао сам га. Вејв рајдер (TheWaveRider). Овај је превазишао мене у гњаважи и цепидлачењу, али жешће ме је превазишао. А за онај пост стварно би требало да га буде срамота. Нека мени ово неко каже у лице за жену, треснуо бих га нечим у главу га па таман да је два пута већи и јачи од мене. Претерао је и за Радијацију, а и за Видру. Ово за Радијацију и његову жену је брутално и веома ниско. И Видра мене поприлично хејтује (бар сам приметио како реагује на моје постове), имам додуше и ја своје "тренутке", али колико год нека изигравала "опасну и кул" рибу овде или било где на Интернету, не могу да просто и директно вређам женско јер бих испао пичка, па макар не јеб'о због "финоће".

3. aahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha, de bo, ljudi, koji vam je?!
    OVO JE INTERNET
    INTERNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET
    SHVATITE TO KAKO VAM VOLJA
    I AKO VAS NERVIRA ŠTO VAS NEKO "HEJTUJE" I "MRZI" I NE ZNAM TI NI JA ŠTA, onda internet nije mjesto za vas.
    fendere, stvarno ne'am ništa protiv tebe, samo smaraš
    al i ja smaram, pa jebiga, ne vrijeđam se zbog toga kad mi neko kaže, jer sam svjesna toga :D

4. mene vidra bas voli lolo, slala mi dojke na pm

5. jbg, navijaš za milan, nisam imala izbora

6. mogli bi ljudi mnogo nauciti od tebe vidro, mudrost je ocigledna

7. to i ja govorim uvijek, al narod čudan

8. ни мене не разумеју :(

9. fendere, stvarno ne'am ništa protiv tebe, samo smaraš
    al i ja smaram, pa jebiga, ne vrijeđam se zbog toga kad mi neko kaže, jer sam svjesna toga :D

Ма разумем, Видро! Испитни рок, гужва у саобраћају, хормони, "хит месеца", ПМС, погрешан СМС (пази ово се и римује. :))))... ), има тусвега и свачега па пукнеш... Изгледа да су претходна два дана били идеални за међусобно истресање. Разумем ја, на Интернету ти нико не може ништа, али треба имати меру.

10. jbg, navijaš za milan, nisam imala izbora

E Vidro navijam i ja za Milan, pa ovaj u vezi tih dojki, :)

11. Mala Vidra
    jbg, navijaš za milan, nisam imala izbora

А па сад видим што ме толико не подносиш. Ја навијам за Интер. :,( :)))))))))

12. da,taj vejv rajdrer...ja ne znam jel sam video da se neko bednije od njega ovde ponasa...bas se vidi da ide po uzinu drugima na velikom odmoru od svojih para i daje im kusur,ima malu pisu,nema prijatelje i nece skinuti kmra nikad

13. која патетика мајко моја.. раде, ти си кул и све, али си јалов, кекекек

нек сам доживео да се и ја једном сложим са међедицом!

до године у врњачкој бањи!

14. Ја сам за трајни бан Рајдера. Па, бре, је л' он мисли да је пријатно било којој жени да иде на вештачку оплодњу? Не знам, можда му вештачка оплодња делује узбудљивије од секса. Нећу сад да испада да га вређам, али за овакве ствари стварно мора да постоји нулта толеранција.

15. Ћути. С обзиром на искуство које дечко исијава добро је да није рекао "кад не умеш да се попишкиш у жену..."

16. Mislim da je mnogo gore ovoliko povlačenje te priče po forumu. Da ste stvarno pogođeni ćutali bi i čekali prijavu uvređene strane na temi za prijave vređanja. Ko je gori čovek, onaj koji rani drugog čoveka ili onaj ko mu u tu ranu utrljava so?

Mnogo sam stariji od većine vas, a od koga nisam stariji taj se nije ni oglasio ovde pa zato uzimam sebi za pravo da kažem sledeće: Prekinite, bre, više sa ponavljanjem ove priče. Ako Radijacija to želi uvek može napisati prijavu za vređanje, a nema tog moderatora na sajtu koji neće postupiti po toj prijavi. Nemojte čoveku produbljivati ranu.

17. Rajder je komik rilif. Nemojte ga banovati, pošteno se ismijemo i svima nam je nogama merak.

18. Kad smo već kod pišanja... jebeš ti ove '100% prirodne sokove od jabuke', popio jutros jedan uz masan doručak, otišao upravo da se popišam i sad čitavo kupatilo smrdi na feri s mirisom jabuke.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.